Študijski Price?

Kaj se je MWS?
icro W
ave S
tudio frm Computer Simulation Technology (CST)

Uredil: MWS -> M W
icro ave S
tudio frm Computer Simulation Technology (CST)
http://www.cst-world.com/Content/Products/Products.aspx
Last edited by nicleo na 30. november 2004 3:10, edited 1 v času celotnega

Ko je moj profesor vprašal CST predstavniki so povedali, da je strošek okrog 45.000 $ / = za akademsko različico in 80.000 $ za komercialno različico, tako z vsemi značilnostmi.Lahko je nekdo lahko to potrdi.

Akademski licenciranja vključuje nekaj "ni za komercialno uporabo" smislu, ampak je popolnoma funkcionalen ...Kolikor jaz vem (iz osebnih izkušenj) akademske licence je okoli 1500-2000 evrov letno, za prehodno in eigenmode solvers ...

Mogwai.

Mogwai wrote:

Akademski licenciranja vključuje nekaj "ni za komercialno uporabo" smislu, ampak je popolnoma funkcionalen ...
Kolikor jaz vem (iz osebnih izkušenj) akademske licence je okoli 1500-2000 evrov letno, za prehodno in eigenmode solvers ...Mogwai.

Sliši se preveč poceni, da tudi mene .. Ali je to letna cena podpore?

Gre za letni najem MWS.Vključuje vso potrebno podporo in nadgradnje, ampak po 1 letu poteče licenca in potrebe obnove ...

Cene, kot 40-50.000 $ (ali evrov), so verjetno za trajno licenco (vendar ne podpirajo ali nadgradnje) ...

na zdravje!
Mogwai.

Ali becareful ko kupite licenco!Ni dodatnih možnosti, ki lahko izkaže za koristno za nekatere.Na primer, obstaja možnost za dodatne stroške pri podpori HyperThreading Intel CPU.

I find this greatly useful and a must have for speedy simulations, however at EXTRA COST. PS bom videl, če lahko najdem cene na MWS.Naj veste kmalu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back