Študentski projekt pomoč potrebna.

D

dani

Guest
Dragi spoštovani člani. Za študentski projekt veselim, da je mnenje od tebe. Želim design et dveh manjših elektronskih naprav, smo lahko pokličete njihovo napravo B. glavno napravo in napravo. Če naprava postane zunaj dosega naprave B, naprave bi se moralo začeti piskajoči. Rad bi obe napravi, da se čim manjša in tanka kot je mogoče. Območje mora biti tudi prilagodljiv od 10 metrov do 50 metrov max. Best Regards Dani

No, najlažji način, da pops v mojih mislih, da to stori, je: design preprost oddajnik RF in preprost sprejemnik, ki delajo na fiksno frekvenco po vaši izbiri. Na strani sprejemnika, popravi in širiti signal, potem je krma za primerjavo: ko signal pade pod določeno raven, uporabite primerjalni izhod nekaj storiti.

Vsako sklicevanje design ali s pomočjo gradiva na voljo? Hvala za odgovor tako hitro. Če lahko mi prosim se nanašajo na nekaj primerov delovnih projektiranje takšnega stika, da bi bilo zelo koristno. Oblikovanje in uglaševanje RF vezja zdi, da je malo težko za mene. Kaj bi rekli o uporabi gotova modul rf oddajnik z RS232 ali drugih vmesnik mikrokrmilnika. Best Regards Dani

kolikor jaz vem, pripravljene module navadno prihajajo s funkcijami, kot so avtomatsko odškodnine dobiček in stvari ... tisto, kar potrebujete, je, da določi jakost signala surovin ... to bi bilo težko z gotova moduli ...

Če ste dovoljeno uporabljati komercialni modul in mikrokrmilnik, potem si lahko kupijo nekaj XBee module od Digi. Pridejo s serijsko TTL ravni pristanišče, integriranih RSSI merjenje in programsko nastavljiva RF moči. Delovna frekvenca je 2,45 GHz. Če ste konfigurirati module z 802.15.4 firmware, to, kar ste potrebovali, če bi bilo res enostavno, imate samo za študij navodil in napisati nekaj vrstic kode :) Cena mora biti 15-20 € + DDV vsakega.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back