časovnik preklapljate z uporabo pic ..

A

ahmadpene

Guest
rabim neki pomoč glede moje zadnje leto projekta .. i trenutno početje o sistemskih alarmov ... hočem, da aktivirate ta alarmni sistem, podnevi .. n ga izklopite ponoči .. sir,, bi rad vprašal u.. kakšne vrste pic, ki jo moram uporabljati.? n kaj pa izvorno kodo ..?

Ker si ne omenjamo preveč podrobnosti, preprost predlog je, da se PIC krmilnik Primerjaj z integriranim modulom, nato priključite svetlobni senzor, da ga, da je določeno, da se aktivira ponoči (ko svetlobni senzor ne zaznava dnevne svetlobe) in de-aktivira zjutraj. O izvorno kodo, morate to storiti, saj je vaš končni projekt. Ali pa boste morali dati več podrobnosti: - Ali je treba uporabiti sistem uro? - Lahko se on / off čas programirana s strani uporabnika? - Etc,

ok sir,, moj sistem je o sistemskih alarmov,, i oblikovanju projekta, o alarm dež v moji športni kompleks,, v bistvu projekt tok je, kot je ta ... ko dežuje .. vezje zazna dež, in sprožil alarm,, tu pride problem ... 1) ta dež alarme samo delo na dnevni svetlobi .. ko ponoči .. se izklopi .. tako i treba zgraditi sistem ali obratovalnih ur za sistem,, začnite 06:00-18:00 samo .. če pada dež, ne da bi obseg obratovalnih ur .. nič ne zgodi, da alarm,, 2) i dont vedeti, da izberejo in uporabo, kar vrste pic .. vas prosimo, da predlog, gospod ..

za ta projekt mora biti u z uporabo nekaterih senzorjev .... bi u ime senzorji??

thats ok, ki ga uporabljate dež detektor, ampak jaz sem sprašuje predvsem tipalo z imenom in specifikacije, ki ga uporabljate.

erm,, kolikor jaz vem .. po tem, ko delaš nekaj raziskav na internetu .. i dont našli nobenih posebnih senzorjev dež .. to je vse domače senzor za dež .. z samo 2 kabli graditi z razliko .. Jaz bom priložite datoteko, ki vsebuje senzor za dež, da bom uporabljal ... če u so nekaj informacij o posebnih senzor,, samo povej mi gospod ..: D tukaj je link:

ste prej rekli, da ste naredili krog dež detektor, ki je vrzel, ki deluje le pri dnevni svetlobi, vendar ne v noč. Torej hočeš nekaj pomoči, da bi delovalo v noč preveč. kajne??? zato je enako dež detektor .... domače ... v zgoraj navedeno ... slika, ki ste jih že izvajajo, vendar ne deluje v noč. Prosimo, navedite jasno, tako da bomo za vas točno rešitev. :):)

Za čas, lahko uporabite RTC (Real Time Clock), in se preverjanje časa za to, bo vsako minuto, na primer, in temelji na tem, ko se sproži alarm ali izključite. Poglej za Real Chips Clock časa na internetu Regards.

da mr anujgupta.gcet .. to ni všeč, da je gospod .. zdaj imam samo vezje dež detektor .. in sedaj .. vezje bo sprožila alarm, če pade dež ... in bo sprožil v kadarkoli .. podnevi in ponoči .... .. tako da sem moral ustvariti sistem, tako da je dež le detektor sproži alarm, če pade dež na dnevni svetlobi ... tako, da bi za to .. moram uporabiti PIC kajne? potem kakšne PIC moram uporabiti? kakršen koli predlog gospod?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back