«Je ok za uporabo 19,5 napajalnik (polnilec) za mojo 18.5v laptop."

S

sankalani2003

Guest
«Je ok za uporabo 19,5 napajalnik (polnilec) za mojo 18.5v laptop." moj prejšnji laptop polnilnik bonitetne ocene "18,5 V, 3,5 A, 65W moj novi polnilec bonitetne ocene, # 19,5, 4,65, 90 W

skoraj ni mogoče najti veliko razliko v bonitetnih ocen. tako, da lahko uporabite .. Moral bi delovati. Verjetno si morala bit pogruntal priključki tekem in prav tako se prepričajte polarnost so enaki (ti ponavadi ne), da je vredno tvegati? prenosnega računalnika polnilno vezje / regulator je očitno namenjen pričakujejo 18.5V, ne 19.5V.

imam acer aspire 5315 z močjo od 18,5 V, 3,5 A, 65W in sem rabil 19, 4 A, 90 W. delal za mene so v zadnjem letu. brez problema na vseh.

To bi lahko deloval pravilno, vendar trenutni zmogljivosti za nove adapter je skoraj 1,3 časa kot staro. To lahko zmanjša življenjsko dobo baterije. To lahko povzroči tudi več kot ogrevanje baterije.

bo pregreje baterije med polnjenjem in lahko poškoduje baterijo kmalu ...........

Večina, če ne vse prenosniki imajo notranje monitorji napolnjenosti baterije in zakonodajalci in tudi hrana za nekatere razlike v naravnih napetosti celično baterijo. Jaz bi rekel, da morajo biti varni. Če ste v dvomih, priključite par 5A (ali več) diod v seriji z oskrbo z električno energijo, da padec volt ali dva. Extra trenutne zmogljivosti motorja ne pomeni, laptop bo dejansko uporabo več od tega, vse kar Mans je, da je večja rezervo, če je potrebno. Brian.

i končal poškodovali svoj laptop v isti predpostavki, da bi uporaba baterije le potrebnega toka ... moje baterije ni niti zadnjih 20 chargings ... v 15 ali 16 ure je bilo polnjenje ne daje kopije še 10 minut ... enake baterije se uporabljajo za nazaj do 4 ure pred tem ... ostalo je prepuščeno plakat, da ga uporabljate ali ne ....

Ni problema sploh. Razen če je baterija v način polnjenja. Obstajajo dobre možnosti, da zmanjša vašo batt. zmogljivosti zaradi različnih polnilni cikel.

si se potrudil pred objavo odgovora ali želite plakat za test in prekletstvo vsem, pozneje ......... teoretično in praktično znanje, niso enake ........

Da, gospod, ampak mi ne moremo reči, dokler problem polnjenja in s tem povezanimi krogi laptop. tam se lahko uporablja različne vrste moči, ki je 5V, 12V etc v laptop. zato preverite vezje, če je na voljo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back