zvezda delta star konverzijo

S

ssss959

Guest
automaticaly.

pomagajo dobiti vezje za avtomatsko kontrolo obremenitve, tj, če zmanjšanje obremenitev pod 50%, je treba spremeniti, da zvezda
avtomatsko..

in če se poveča obremenitev bi bilo spremeniti znova delta.

uporabo katerega koli krmilnik
Last edited by ssss959 na 24. marec 2008 11:21, edited 1 v času celotnega

Zdravo,

Glej prilogo, ki ga lahko najdete stran 19 - page22 obravnava STAR za DELTA in obratno.

Če potrebujete več informacij se obrnite na mene.

Vse najboljše,

N. Muralidhara

ne koli so projektov, ki temeljijo na star delta star pretvorbo z mikrokrmilniška

or wye-delta switching
of a three phase load, eg a motor.

Jaz sem zmeden, če ste dejansko prosi za star delta star preusmeritve
ali Wye-delta zamenjavo
za tri faze obremenitve, npr motor.

hočem, za motor, ki se doas spodaj

Treba avtomatske kontrole obremenitve, tj, če je zmanjšanje obremenitev pod 50%, je treba spremeniti, da zvezda avtomatsko.
in če se poveča obremenitev bi bilo spremeniti znova delta.
uporabo katerega koli upravljavec, hočem vezja

thankz

Ja, to je bil tudi moj prvotni razumevanje vaše vprašanje.Mislim, lahko vezje iz običajnega Wye-delta zaganjalnika (trije kontaktorji in časovni rele opredeliti prehod deadtime) in nastavljivo meritev toka rele.Proizvodnja trenutno štafeta measement bi morali imeti dovolj za filtriranje ignorirati trenutne prehodni pojavi med prehoda, sicer dodaten čas, relais programirati za zamudo mogoče uporabiti.

PS: Moja domneva je, da sedanja poraba bo nižja v Wye vezje, tako da naravne hyteresis se ustvari.Če to ni primer, trenutni rele meritev morajo bodisi imeti dovolj histerezo ali dva stiki output prag.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back