zunanji modemi z AC ponudbe?

L

latecomer

Guest
Hello all,
Ali lahko nekdo povej mi, zakaj večina zunanjih modemov ima AC napajalnik (9-12VAC)
Lahko se jih spremeni, tako da bomo lahko uporabi DC ponudbe?

To je zato, ker večina ljudi, ki jih uporabljajo v zaprtih prostorih so v zgradbi, kjer AC omrežja, so na voljo.Lahko merjenje napetosti, ki prihajajo iz stene Brdo napajanja in nadomestni svoj baterij.Če vam ne bo nikoli uporabo modema na AC, se lahko zmanjšanje proizvodnje kabel izklopite in jo uporabite s svojim baterije.Če želite biti dvakrat previden, izberite baterije za višja od potrebne napetosti in uporaba nizko Istupiti regulator dobiti končno napetost.

Videl sem, da je večina zunanjih modemov uporabe AC napajalnik, verjetno zato, ker je lažje najti od različnih dobaviteljev in zato, ker vam ni potrebno skrbeti polarnosti.
Če imate potrebo po dobavi modem z baterijo ali napajalnik z DC napetostjo, je preprosto, saj je večina izmed njih sprejmejo rektificirani napetost (običajno 9 Vac da becames okoli 13 VDC po Napajalnika in kondenzator) in urejanje je 5 V DC preko 7805 ali LM2575 (odvisno od blagovnih znamk na modem).
Iz tega razloga koli napetosti med 9 in 14 VDC, bodo OK za oskrbo vaše modema.
BTW, ne skrbi za polarnosti pri moči vtičnico.
Seveda to velja le, če je modem brez AC pogon.

Mandi

Zdravo latercomer!

Kolikor vem, morajo AC napajalnik za pridobitev pozitivne in negativne napetosti, za komunikacijo s COM port.Če imate potrebo po dobavi iz modema DC dobave, potem boste morali 2 virov in nekatere spremembe v vašem modem moč fazi.

Best Wishes!Klug.

Z vso tehnologijo okrog, jaz resno dvomim, da so AC bi se lahko uporabil za proizvodnjo RS232 ravni za Obnašati v modem poleg poganja ga.

Strinjam se, da PS 7,5 ~ 12V sposobna proizvesti 200 ~ 300ma morate storiti je trik, in brez skrbi o polarnosti.

Na zdravje
sda

Zdravo SDA!

Citat:

Z vso tehnologijo okrog, jaz resno dvomim, da so AC bi se lahko uporabil za proizvodnjo RS232 ravni za Obnašati v modem poleg poganja ga.

Živjo,

Nobenega razloga ni, zakaj ne morete uporabiti enosmernega napajanja.
A enosmernega toka za 25% več, kot je nazivna napetost izmeničnega toka
od AC adapter, bodisi polarnosti v vtičnico bo naredil.
Na primer, če vaš modem deluje na 9V AC potem lahko uporabljate
a DC 12V transformator, in polarnosti z vtič ni
pomembno, saj gre skozi notranji most
adapter, ki bo določila polarnosti v modem.Seveda
sedanje morajo biti primerni za uporabo.

Mislim, AC Adapterji so lažji za izdelavo, z izjemo
mostu adapter in filter transformator.

Srečno.

NE UPORABLJAJTE DC NAPAJALNIK ZA ZUNANJI MODEM!Poglej na primer na vezje diagram Rockwell RCV336/ACF model V1433VQR zunanja:

http://www.iceinet.ru/network/mo000020.html

Moč fazi:

http://www.iceinet.ru/network/img/mo000021.gif

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back