zunanje vrednosti kondenzator

C

chang830

Guest
razvijamo en IC izdelek zamenjati enega komercialno.Pri oblikovanju končan, sem našel vse perforamnce izpolnjevati spec, razen da exteranl capcitor moje je 8UF, kot je 0.1UF gospodarskih enega.Hočem vedeti, je kakršen koli vpliv na custermer?Mislim od cene, velikost, bo stranka sprejela to?Assum Kondenzator to ni nujno tako natančen, je vsak samll velikost in poceni kondenzatorjev availble?

Hvala

Kondenzator je zelo poceni, poleg tega 8ľF je sprejemljiv in ga je mogoče kupiti na trgu.

V obdobju delovanja je samo izvedbo hitrost yourrpoduct, kjer bo malo počasnejši .... vendar mislim, da bo imel boljši rezultat.

Syukri wrote:

Kondenzator je zelo poceni, poleg tega 8ľF je sprejemljiv in ga je mogoče kupiti na trgu.V obdobju delovanja je samo izvedbo hitrost yourrpoduct, kjer bo malo počasnejši .... vendar mislim, da bo imel boljši rezultat.

V obdobju zunanjih kondenzator ... zunaj čipa 8ľF je precejšen.

Toda, če u mena, da v čip pokrovček od te vrednosti, je precej velik ...

Mislim, da nas hould izbrati najboljše tehnologije za izvajanje omejitev dobiti nizko porabo in nizke nagrado_Obstaja več tehnologij za izgradnjo zgornje meje v MOS, kot so PIP ali MIM.

chang830 wrote:

razvijamo en IC izdelek zamenjati enega komercialno.
Pri oblikovanju končan, sem našel vse perforamnce izpolnjevati spec, razen da exteranl capcitor moje je 8UF, kot je 0.1UF gospodarskih enega.
Hočem vedeti, je kakršen koli vpliv na custermer?
Mislim od cene, velikost, bo stranka sprejela to?
Assum Kondenzator to ni nujno tako natančen, je vsak samll velikost in poceni kondenzatorjev availble?Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back