ZigBee

S

stevasway

Guest
Živjo,
kdorkoli moči pomoč mi o ZigBee?

Jaz sem vlogo v razvoju, s polno ZStack (čipov Freescale), vendar Figure8Wireless ne daje nobenih vodič in nasveti za programiranje.

Adijo
Stevasway

Zigbee je skoraj enaka WLAN 802,11 razen nekaj ugotovitev, in pakete.in ima tudi nekaj konceptov bluetooth.

Hvala, ampak rabim za katere je znano, da če kdorkoli ima izkušnje s programiranjem ZStack

Prasanna Kumar je napisal:

Zigbee je skoraj enaka WLAN 802,11 razen nekaj ugotovitev, in pakete.
in ima tudi nekaj konceptov bluetooth.

Pozdravljeni gospod omara,

Kot ur ter izkušnjami z brezžično protokoli, imam nekaj vprašanj v zvezi s tem,
Najprej, koliko lahko jaz vztrajati mejnimi vrednostmi fragment?Ker jaz sem z uporabo AMBA Bus kot plast LLC tudi jaz sem vodenje mejne vrednosti za 2048bits, je to ok ali pa katera koli druga načela ne rabim, da bi?Jaz bi bil tako prijazen of u.

Hvala
Raghu

Živjo,
Kaj je jedro procesorja, ki jih uporablja upravljavec ZIGBEE?Kaj je avtobus uporablja arhitektura?

Hvala,

Ste že kdaj videli u MAXSTREAM XBEE modulov?se v celoti izvajajo Zigbee modulov nadzorom ukazi AT, bi bilo koristno s u potrebujejo hitrejši čas prihoda na trg, je mogoče problem je cena ....

Zdravo!

Ali imate kakšne informacije v zvezi z izdelki iz XBEE MAXSTREAM?

S spoštovanjem!

Zdravo,

Lahko dobite izdelek XBEE info iz http://www.maxstream.net/

S spoštovanjem.

ZeRoN wrote:

Zdravo,Lahko dobite izdelek XBEE info iz h ** p: / / www.maxstream.net/S spoštovanjem.

Kako to, da podatki, kot je ta stopnja, medtem ko je v IEEE standardu!

Im 'using XBEE / XBEE Pro, 115.2Kbps.je delo v redu.

testiral X-CTU, Range Test z zanko zavarovani.
(nadaljevanje MAXSTREAM's Wireless Development Kit)

ZeRoN wrote:

Im 'using XBEE / XBEE Pro, 115.2Kbps.
je delo v redu.testiral X-CTU, Range Test z zanko zavarovani.

(nadaljevanje MAXSTREAM's Wireless Development Kit)

Ja, jaz sem z malo paketni velikost v mojo vlogo.

Če sem za prenos velikih datotek (e) velikost, bi moral biti uporaba 115.2Kbps., Potem pa split file (s), za več paketov (majhne velikosti), s preprostimi protokol.

Mislim, da to lahko hitreje kot uporaba 19200bps.eno smer.

Oprosti, samo moja ideja.Nisem se uporabljajo v tem primeru.

Ali veste, drugih proizvajalcev ZigBee module, pripravljena za uporabo, kot so MAXSTREAM.
TKS

Jaz sem z uporabo modula XBEE delajo samostojno na enostaven board.Presenetljivo sem odkrita previsoki tekoči potrošnji v mojem vozilu (53mAmps), tudi če XBEE so v stanju pripravljenosti.

Mislim, da obstajajo kakršne koli narobe v tem modulu.

Vsaka ideja, da spoštujejo?

Hvala veliko vnaprej!

Hi:

Kje najti katero koli drugo ZIGBEE proizvajalca izdelkov, razen
vvv.maxstream.com

sss123 wrote:

Hi:Kje najti katero koli drugo ZIGBEE proizvajalca izdelkov, razen

vvv.maxstream.com

Jaz delam na projektu XBEE.Jaz sem svoje stavbe odbora za prenos podatkov in prejela drugo XBEE Board.XBEE je povezan z PIC16F877A/PIC18F452.Ker odbor ni povezana z nič (na daljavo), kako naj jaz napisati programsko kodo za nadzor UART med XBEE in PIC?

I načrt za program PIC za delo s 7 različnih stikal.Primer, ko sem pritisnite eno stikalo, ga bo posredovala "ABC" v XBEE in XBEE iz oddaljenih bodo posredovali "ABC" v XBEE povezan z računalnikom.Ko računalnik zazna "ABC", bo glede na LED ali Buzzer na zaslonu računalnika.

Vsaka ideja o tem, kako naj program PIC, da pošljejo informacije XBEE?

Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back