zelo nizko trenutne primerjalni prosim pomoč

C

choodzik

Guest
Pozdravljeni vsi

Moje ime je Peter in jaz sem študent.Moja diploma inženirja predmet je primerjati in načrtovanje arhitekture nekaj napetostnih komparatorji.Kateri izmed njih manj sedanjega dela hitreje
itd
so te potrebe primerjalni:

- Napetosti izravnajo manjša od 5mv
- Frekvenca 50khz - 2 Mhz
- Zelo nizka poraba toka (primerjalni naj sprejmejo enotne mikro-ampers)
- Maksimum čas proizvodnje odgovor je 25% urni frekvenci
- Primerjalni mora biti obremenjena z 100fF kapacitivnosti

Rad bi vas o nekaterih dokumentih in pomoč za mene.Morda imate podobne težave v preteklosti ali pa načrtovani nekaj primerjav.Druga stvar je, da sem oblikovala odprto zanko primerjalni.Je preety hitra in traja le 1 UA.Ampak problem je, da i samo ne more normalno clock signal (i pomeni visoko in nizko napetostnih ravni clock signala je 50% za obdobje, zato je k = 1 / 2)

V mojem design i normalno uporabo ne ura signala
za prej.visoko raven 0,06 nami obdobje, ko je 0,5 us

In moje vprašanje je, kako nekatere zasnove vezje, ki bo razkorak me pogostost uro.Samo hočem, da se ura signala s frekvenco od 50 kHz - 2 Mhz
vendar na visoki ravni se bo okoli 10% za obdobje, ki ni 50%, kot je običajno.Vem, da obstajajo nekateri delilniki frekvence
ipd, vendar sem se običajno veliko trenutne porabe in tako ne more uporabiti v mojem UA primerjalni.

Naslednje vprašanje je, kako meriti napetosti izravnajo v primerjalni v hspice?

Jaz sem nov na tem forumu, tako i nimajo nobenih točk allready vendar bi apreciate za vsako pomoč in dokumente od tebe.moj mail p_bejm (at) o2.pl

hvala vnaprej

Tukaj imam nekaj nasvetov, da boste o porabi električne energije.u lahko dodate več preklopiti tranzistor, ko se tokokrog del, vse swich je odprt, vendar, ko se tokokrog ne dela, vse je prehod zaprt, nato pa vse vezju bo imel nižji power.i so oblikovali RTC čip, ki je 1ua moči.

hi choodzik,
mislim u lahko poskusite regenerativnimi primerjavo, ker je statična porabe energije lahko zelo nizka in hitrost 2Mhz ne bo kakršno koli vprašanje.

1.Da bi ustvarili delilnikom frekvence, da ne spali v oskrbo lahko uporabite flipflop in nekatere logične gate.It je enostavno ustvarite 12.5% dajatve uporabljajo flip Skljokati.
2.In za merjenje napetosti izravnajo v začimb simulacijo lahko uporabite:
1 / AC Poženi simulacijo in prikaz različnih med vložki.
2 / ali uporabo, lahko uporabite negativne povratne informacije in prikaz različnih med inputi
3 / boste tudi lahko uporabi prehodno simulacije.Ampak jo morate povečati vnos zelo počasi, da ne bo upoštevala učinek zamude v procesu.
Goodluck

hvala za vašo pomoč
vendar lahko pomaga mi še enkrat:)

moja prva misel je bila za spremembo dajatev razmerje približno 1 / 8 in res deluje (odgovor je stabilen pri približno 20% uro obdobju), vendar je treba primerjalni optimizirana za najnižjo moč disspation tako sedanje porabe v vezje, ki se spreminja ura dajatve razmerje se doda skupna moč disspation za vse primerjalni vezja

tako na moje vprašanje je, veš nekatere druge tehnike za reševanje tega problema

kako narediti hitro odgovor primerjalni brez
še slabše, skupna moč disspation z vezjem ...

o ne vem Mogoče bi morala razmišljati o nekaterih analognih primerjalni z visokim ojačevalnim ojačevalnik pred zapah?

Hi, The comperator zgradbo v PIC12F629 je zelo nizek tok, misli manj kot 1 UA!.in hitro nekaj MHz.

Paul.

Zdravo Choodzik
u lahko uporabite 2 - faza primerjavo s prvo fazo se navzkrižno soupled arhitekture.Ki deluje zelo dobro.U more vplivati na prvi stopnji Ohraniti sedanje iz 1uA da 3uA dobiti najboljše rezultate.Cross-sklopljene arhitekture deluje pri visoki hitrosti, prav tako daje točnejše rezultate.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back