Zelo nizko Mreškati PSU za UV ojačevalnik

Z

z9u2k

Guest
Zdravo,

Jaz sem v iskanju za zelo nizko Mreškati napajanja, za mikro-voltnimi območju ojačevalnik.

To je visok dobiček ojačevalec (okoli
50 dB) naj se razširjajo na ~ 30uV signal, ki delajo od 4.5V-6V napajanja.Iščem design, da ne bodo uvedle hrupa na moj signal, zaradi rippling.

Moja trenutna ideja je baterija z linearnim regulatorjem, s preprostim kapacitivnosti množitelja, ampak ta ideja je svoje pomanjkljivosti.

Najbolj priročno rešitev za mojo vlogo bo DC / DC step-up pretvornika (nekaj v skladu z MAX1676), vendar kot je to preklapljanje regulatorja, da bi uvedla preveč rippling.Razen če obstaja način za nemoteno tem dovolj dobro?

Vse članke sem naletel kolikor so avdio-usmerjeni, s signalom vrednosti nekaj deset oziroma nekaj sto mili-voltov.

Lahko me kdorkoli točke ali predlagati modela, ki je primerna za mojo napetost ravni?

Hvala!

Linearni regulator je v osnovi dobra ideja, dodatno filtriranje, lahko smiseln.Moraš pa upoštevati druge interferenco pathes kot napajalna napetost, ko se ukvarjajo z UV signali, zlasti v zemlji in induktivnih zankah spenjanje.

Kot si rekel, na vozilu
za preklapljanje regulatorja interference lahko težko, da bodo, tako da je lažje, če se lahko izognete njih.

Izdelujemo in uporabo resonančnih načinu pretvorniki za našo natančnost zahtevkov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back