zaslužiti veliko izhod 10V iz enega vira 10V

M

mohannad100

Guest
hi vsak organ
lahko kateri koli od povej mi kako zadobiti 4-20ma trenutni vir
, ki se uporabljajo v mojem circuit.then pretvorijo v 0-5v in nato tn mc
ampak v bistvu rabim pomoč pri tem, kako dobiti 4-20ma trenutne
hvala.

Hi mate,
obstaja veliko pristop, najbolj enostavna uporaba je preprosta, kot regulator napetosti LM7805 (poglej notri komponente podatkovnega lista, lahko ugotovi, shematičen se uporablja za izdelavo zelo preproste konstantnim tokom generatorja, vendar ta ne more biti koristna za nizke corrent všeč morate ad ta info je samo samo za popolnost), drug način je uporaba enostavna operativne ojačevalnik in nekaj upora okrog njega, da trenutni vir (sem se pogosto uporablja za simulacijo 4-20 mA tokovna zanka vmesnik), drugo pristop (najboljši rezultat, vendar z nekaterimi stroški), se bodo na enega od več posebnih integriranih vezij (npr. MAXIM http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/an_pk/1064).

Na zdravje
FF aka Powermos
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Največja Rload oziroma najvišje zahteve padec napetosti morajo biti znani.Padec napetosti 10 V, ne bi bilo nenavadno, 4-20 mA zanko, vzrok se lahko uporabijo za oskrbo zanke powered vezij.

Ker se sklicujemo vhodna napetost je lahko zaželeno, ki vključuje različne vezja amp z dodatnimi upori.Jaz sem običajno uporabo Darlington tranzistor za zmanjšanje trenutne napake in sedanjih omejitev osnove upor.

Tukaj je preprosta vezja z nastavljivimi pridobijo in off-set.To je proizvodnja se sklicuje zunanje napetosti (trenutno uvaža jih sprejemnik), ki je bolj skupen pristop, kot je prikazan zgoraj.

lahko preverite listu.
upanje vam lahko pomaga.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back