zapletenih problemov ...

Q

qmriso

Guest
Hi there,

Imam čudno vprašanje vprašati, to ni res PIC povezane modela, vendar je v zvezi s projektom PIC delam naprej!

Kaj se potrudim zajemanje podatkov iz majhnih varnostnih kamer gledal mojo lastnino, slika trenutno se shranijo na VHS kasete, sem iskal način za pretvorbo te slike v digitalno formatt, ki lahko shranijo na nekaterih druge oblike medijev, kot harddrive etc

Jaz razumem morem kupiti za okrog ÂŁ200 sistem, ki lahko dovolite mi, da moje predvajanje VHS Tapes kopirati, ampak vprašanje imam tukaj, je, če se trak uporabi več kot enkrat je deteriation v kakovosti slike, tako da obrazi etc so slabo opredeljena in bi lahko na koncu porabe ur, urejanje in rafiniranja sliko!

Torej, kaj sem jaz poskušam doseči, je metoda, ki lahko v trenutku shraniti prejete slike v digitalni formatt tako da če se ti policija hitro izvod je mogoče pridobiti, in ki so ga prejeli, vem, da je to početje ni delo za njih, ampak, hej, da je življenje!

Sistem se potrudim, da delo v zvezi bo, upajmo, imajo 1 uro akumulator objekt, kot nič zapletena kot ups sistem, saj so preveč obsežni, za moje potrebe, in jaz bi samo zahteva dobavo DC!

D_Man predlagala PC grafična kartica, ampak pomeni računalnik, je treba ves čas teče za beleženje informacij!

Sistem se potrudim, da delo v zvezi bo, upajmo, imajo 1 uro akumulator objekt, kot nič zapletena kot ups sistem, saj so preveč obsežni, za moje potrebe, in jaz bi samo zahteva dobavo DC!Torej računalniku ves čas ni ravno primeren!

Iščem rešitev, ki lahko dejansko bodisi kot odstraniti pomnilniško kartico in prenesete ali zamenjati ali harddrive ki jih je mogoče zlahka prenesti na removeable medijev, kot USB!

Je vse to sploh mogoče?

To je čudno zahtevo, upam, da nihče ne predlaga muppetry potrdilo za mene!

Mislil sem vedno znova vračali, je, da obstaja tako široko paleto medijev na voljo za shranjevanje podatkov o, ne bi mogla ena od teh se uporablja za shranjevanje podatkov, ko je sprožila to reči iz PIR zazna gibanje, ki je tako Sistem se začne snemanje, poznam te vrste strojev ne obstajajo na ceno, vendar nisem mogel pomagati, ampak, če bi wounder soltion lahkoto izdelani za Hobi!saj so na kupe harddrives se zavržejo kot ljudje nadgradnja imate stroje, ki bi lahko enega od teh ne predstavlja neke vrste rešitev?

Vse povratne informacije, bi bilo dobrodošlo!

Mogoče bom celo skorja do napačno drevo!

S spoštovanjem
qmriso

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back