zanimivo vprašanje

S

stevenlee

Guest
imam intresting vprašanje vprašati, vendar nimajo možnosti, da do takšne poskus, da potrdi:

Predpostavimo, moj labtop ima tako wifi 802.11 b / g brezžičnih in mobilnih širokopasovnih adapter modem (naročite na Verizon, sprint ali kriketa v zda), jaz sprašujem, če lahko uporabim obe dostopu do interent simutaneously (prevzela je dostopno točko za brezžični adapter).Vem, da ne bo mogoče v normalnem stanju, vendar moj predlog je, kot sledi: vmvare namestite in nato namestite virtualna okna ali linux na njem.Zato sem se uporabi en način za dostop do interneta v moji normalni OS, in uporabi drug način, dostopu do interneta v moji virtualni OS z vmvare.Razlog, da sem to posledica follwoing stanje: V javna knjižnica, ponudi brezplačno visokohitrostnega WiFi povezava, vendar pa podatki niso encripted, tudi jaz raje uporabljati svoj mobilnih širokopasovnih storitev (kar je veliko nižje pasovne širine) za reševanje glede varnosti, občutljivih stvari, in uporaba knjižnice ženka služba za ravnanje z veliko količino downloading.Jaz seveda lahko swith med tema dvema priključki za različne aplikacije, vendar je le malo dolgočasno, zato sem se odločijo za uporabo proposl zgoraj omenjenih, misliš, da je to mogoče?Ali lahko kdo potrdi to zame?ali bi lahko to razložiš, če je dobila delo na tak način?hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back