Zakaj zaustavitev toka tako čudno.

X

xiexi

Guest
Ko sem načrtovanje in simulacijo zaustavitve delovanja, se lahko ta ustavitev dela ali obratovanja pod okoli 5 nas.Toda, ko ta postane resnično ic, in dajem navodila shutdown, trenutne zaustavitve takoj, potem postane večji počasi, nato pa vse manjša počasi in naposled je shutdown.Ta proces je stala približno 3-6 sekund.
Ne vem, zakaj spremembam velik in pride nazaj v majhnih, je vsaka plavajoča vozlišč?Zakaj ta pojav se ne da catched v simulaciji rezultat.

Običajno simulatorji, ne upoštevajo capacitances v PCB, kot so zelo debele plasti absorves električni chargues in druge bolj situacij.

Ukrep je resnična.Zaradi kapacitivnosti PCB, spremembe napajalni napetosti počasi.Nekaj sekund je možno.Ko napetost je v sredini, upravljanje projektov in NMOS v digitalna vezja vklopljena, da je razlog za trenutni narašča.nato pa se bo zmanjšalo s sedanjih napetosti.

izgleda, da so plava vozlišča na krog ob zaustavitvi.Moraš preveriti je, obstajajo vhodni tranzistor, so plavajoče, a še vedno priključen na vdd ali GND

Zdaj se mi zdi, da je nekaj plavajočih vozlišč.Ampak ko sem simulirati sedanji, pa tudi spremembe, kot pravi test, ampak čas je različen.Simulacija rezultat kaže, da se bo sedanji vrnil v 10ms, ampak pravi test pokaže, da sedanji vrnil v 2s, zakaj čas je toliko drugačen.Ali obstaja katera koli druga vozlišča plavajoči?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back