zakaj več ure, ko skew uporabo diklorometana in ne bi diklorometana?

G

gauz

Guest
Hi, vse
obstaja več ure v mojem načrtovanju, tu se dva primera za primerjavo:
1, Input samo eno uro, "clk_in", in vse druge ure so pridobljeni iz teh prispevkov, ki jih ure dCMS, navedite samo obdobje uro vnosa, načrtovanje poročilo HOLD čas kršitev.
2, Input vse ure pred zunanjimi, in ne diklorometana se uporablja, navedite vse obdobje uro vnosa v tem zaporedju, in rezultat poročila o kršitvah ni časa.
Po primerjavi časovni okvir poročil o dveh primerov, sem našel uro skew v prvem primeru je veliko večja nato drugem primeru, kaj je problem?kako naj jaz določene omejitve, v prvem primeru?

Hvala

Jaz bi predlagal videti v dveh izvedbah videti, kakšno uro, sredstva so bila dodeljena vsakemu.Možno je, da v zadevi # 2 uporablja globalni buffer uro in sodbo # 1 uporablja lokalna pufra uro.

Dokler boste dobili izhod diklorometana na nizko uro skew skladu z globalno pufer uro, boste videli clock skew.Pri uporabi diklorometana, sem imel, da explictly instantiate globalni buffer uro.To lahko storite na HDL s pozivom iz Xilinx primitivno.

---- Steve

PS Open modelov z FPGA urednik in poudariti uro poti.Global ura linij z nizko skew so položeni skozi središče čipa.

hvala za vas odgovor.
Delam buffered uro proizvodnja diklorometana s strani primitivnega "BUFG".Vzeli bom gledati urednik FPGA jutri.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back