Zakaj smo se Reverse pristranski diode blizu vrat, ki krši Antenna pregled?

V

vikramc98406

Guest
Ali lahko vsakdo povej mi razlog, zakaj smo se Reverse pristranski doide blizu vrat, ki je voilating Antenna pregled? Moje razumevanje je, če je statični naboj depsited na dolžino poli, se lahko zlomi vrat, če postavimo nazaj pristranski doide niti blizu ali daleč od vrat.

Mi vstavite nazaj pristranskosti diode zagotoviti pot do razrešnice zbrane takse, tako da Navada vrata gets poškodovan. To je moje razumevanje plz popravite me, če se motim. Thanks.

Prav imate, vendar moje vprašanje je, zakaj se moramo, da se diode blizu Gate?

Ker bo trenutni vedno slediti poti najnižje upora. Če je antena diode dajo daleč od želenega mesta, nato pa pot razrešnice ne bo šel skozi vstavljena diode.

Antenna pride do napak, ko je velika kovinska konstrukcija povezana vrat. Ko je metal jedkano v izdelavo lahko veliko brezplačno inducirane v kovini. To lahko povzroči vrata, da bi prekinil, če ni praznjenje pot za visoke napetosti (kot beg / source ali obrnil diode). Antenna napake se lahko določi z dodajanjem obrnil diode priključen na kovinsko žico, ki povzročajo težave. N + dopirani nwell stik bo deloval kot obrnil diode, če je priključen na podlago. Ref: TSEK01 - VLSI deisgn Project 2006, tretja izdaja, Rev 2005, Linkoping University, Švedska

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back