zakaj se uporabljajo Buffer po ADC

I

itmr

Guest
HI ALL jaz sem FPGA projektant in imam majhno vprašanje za vas - zakaj uporabljate op amp kot varovalni po ADC glavni razlog, i guess je povečati dobiček - ampak nekdo toldme, da njegove dobre za pridobivanje podatkov in nisem razumel, zakaj??? pa nekdo mi lahko pomaga, da ga razumem? hvala u vse

Ali mislite buffer ojačevalnik pred ADC? Kaj je hitrost vzorčenja ADC je? Ali ste vedeli, predlagane impedance vir za doseganje polne zmogljivosti ADC?

FVM - Vem, da buffer ojačevalnik pred ADC domnevam povečati ojačenje vhodnega signala - ki prihaja iz katerega koli senzorja 4 primer. moje vprašanje ne nanaša na posebne ADC ali specifične hitrosti vzorčenja - i pomeni i samo želim vedeti, kaj je potrebno proizvodnje varovalnih 4 ADC ADC, ko priključen na FPGA - Mislim, da obstajajo razlogi, 2 - prvi je, da izenačevanje napetostni nivo (ADC parceli vzorcev z 3.3V FPGA in domnevam, da bi dobili 1,8 v ...) secound je izogibanje kakršnim koli ne v FPGA KO ADC faild ali kakšno stvar. Ali ste imeli več razloga, da bi to output buffer?

To je nizkoprepustni filter PRED ADC. To je bila sestavljena po ADC ne pomeni, da je po ADC. Sledite signala toka.

Si JayantD pravico, vendar je buffer po NL27WZ17DF ADC-imenom - Poglej to ... IT priključite na serijska PODATKOV, ki prihaja iz ADC

itmr, NL27WZ17DF je dvojno brez obračanjem Schmitt sproži buffer, ne op amp. Če Vcc (pin 5) tega dela (ni prikazan na shematični) je 1,8 V, se uporablja kot raven prevajalec 3.3V do 1.8V. Ima prenapetosti strpni vhode. Torej, tudi če ga poganja 1,8 V, bo dopuščala 3.3V izhoda signal ADC. Oglejte si list na [url = http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/104595/ONSEMI/NL27WZ17DFT2.html] NL27WZ17DFT2 pdf, NL27WZ17DFT2 opis, NL27WZ17DFT2 podatkovne liste, NL27WZ17DFT2 pogled::: ALLDATASHEET :::[/url] Upam, da to pomaga, JayantD

Raven pretvorbo digitalnih signalov se lahko zahteva v nekaterih primerih, vendar pa so bili prosi za buffer amp op.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back