zakaj RedHat 6.x

B

Brbljanje

Guest
Zakaj vse te eda ponudnikov pristaniških
njihova orodja za readhat 6.x,
je kaj narobe z ver 7.x,
ali je hitrejši?

Brbljanje

RedHat 7.2 in RedHat 6,2 imajo različne
*. so datoteke.

hvala za odgovor,
Ja vem, ampak zakaj a čisto nov prvi orodje za javnost o Linux bo izbral 6.x
7.x, ko je bila že na voljo na
Datum objave?,
Zaradi vseh drugih orodij so na 6.x?

hvala
Brbljanje

V komercialnem svetu Mogoče, ampak RedHat in vseh drugih Linux distribucij so vedno boljši.Ne razumem, zakaj bi moral biti ta način.

Prebral sem nekaj časa, da RedHat 6.2 se veliko bolj "stabilen" kot 7.x.Morda jih vsebuje manjše projekte v razvoju.Torej EDA prodajalci so se odločile, da kot "referenčna" platformo.To ne pomeni v vsakem primeru, da EOA programske opreme ni mogoče izvesti v RedHat 7.x.Vsaj sem testirajo nekatere od njih (S * nops * s, D # * Poljub, Tr (at) nsEDA) in je bilo ugotovljeno, ni problema.

Verjamem, da vse več novih različic EDA postavljajo RH7.x kot svoje preskusne platforme.

IMO Red Hat Linux je široko uporabljan distro in se neprestano izboljšuje, pa tudi 7,2 za javnost z vsemi najnovejšimi nadgradnjami ima načine za iti, da je vrh v vrstici EDA stabilno platformo.Njena generična tehnične zmožnosti, čeprav so precej spektakularen.

elektr?

Mislim, da EOA družba vedno vztrajati na stabilnih realease,
ne samo na linux, ampak tudi na komercialnih Un * x.

Citat:Dne 2002-03-03 01:44, tranzistor wrote:

Mislim, da EOA družba vedno vztrajati na stabilnih realease,

ne samo na linux, ampak tudi na komercialnih Un * x.

Če prodajalci vedno pristanišču njihovega softwares za novejše OS različice.Ne maram, da sprejmejo tveganje za nadgradnjo OS na novo različico, ko sem že imela nekaj programske opreme teče gladko na staro različico.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back