Zakaj potrebujemo V-Negative?

ker je treba negativni prosti dajatev v električni tok je prostih elektronov, medtem ko bivanja protonov, določene v svojih stališč
trenutni tok iz visokih na nizke napetosti
op amp output varing stava: podaljšali na Vcc in Vcc -
če vi pristanišče negativno-ve del izhodnega signala bo transportno letalo: D

op-amps potrebujejo negativno vir, tako da je proizvodnja lahko zaniha negativne sicer rezek se lahko pojavijo.

webmaster_ph wrote:

op-amps potrebujejo negativno vir, tako da je proizvodnja lahko zaniha negativne sicer rezek se lahko pojavijo.

fazan83 wrote:

Fantje,

Jaz sem začetnik na tem področju in potrebujem vašo pomoč pri razumevanju zelo temeljni vidik elektronskega.Zakaj potrebujemo negativne napetosti?Napetost je razlika električnega potenciala med dvema točkama električnih ali elektronskih vezij.Toda V-Negative dajatev premik od kod in kam?Če V negativni pomeni le trenutni tok nasprotno smer potem, zakaj moramo to tako?
Za kakšen razlog?
Zakaj nekatere op amp potrebo V Negativne prosim svetuje.

Trenutni poteze in s tal.

Morate razumeti, da so vse meritve v vezje, ki glede na referenčno točko imenovano tleh.Ground je točka v vezje, če u prevzeti možnost, da se 0.Če tok premakne iz točke v vezje, ki štejejo za pozitivne točke v zvezi s tlemi.Če se bodo sedanje tokove od tal do točke v krog ...........dobro ..........je še vedno domneva, da gre v tla in s tem znak obrnjen olajšati zadeve, o matematičnih ravneh.Zapomnite si, da ne glede na pozitivna ali negativna je v krog, je absolutno nobenega pomena, polariteta je glede na tla!

OP-POJAČALA potrebe zagotoviti V negativni volatge na izhod, ko se ukvarjajo z AC.

F

fazan83

Guest
Fantje,
Jaz sem začetnik na tem področju in potrebujem vašo pomoč pri razumevanju zelo temeljni vidik elektronskega.

Zakaj potrebujemo negativne napetosti?

Napetost je razlika električnega potenciala med dvema točkama električnih ali elektronskih vezij.

Toda V-Negative dajatev premik od kod in kam?

Če V negativni pomeni le trenutni tok nasprotno smer potem, zakaj moramo to tako?Za kakšen razlog?Zakaj nekatere op amp potrebo V Negativne prosim svetuje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back