Zakaj porabe energije tega vezja je visoka?

E

EDA_hg81

Guest
Mislim, da je razlog za to je tiste z nizko vrednost 15ohm Resisters R1, R2, R17 in R18 (so prekucniki).

Hvala za vašo pomoč.

http://images.elektroda.net/25_1224275462.gif

Živjo

Vaš vezje izgleda OK, kakšen je vaš upor in obremenitev impedanca?

Kaj si trenutne porabe električne energije?(V & I brez obremenitve)

Kakšna je vaša poraba energije pri uporabi dc napetost in povezavo prispevek k GND in out put plavajoče?

Vse najboljše

Bobi

V tem design, obstaja še en krog OPAMP, ki je isti model, kot je ta in ta dva vezja delajo skupaj.

LM7805 spremeniti 12V DC na 5V za napajanje teh OPAMPs vezij.

Nisem t povezati koli obremenitve s tem vezjem še.

I dobavlja samo 12VDC na LM7805 in moč 12V in 0.38A, zato sem moral

dodajte še LM7805.

Kakšne so možne težave?

Hvala.

Zakaj ne povežete izvirno temo, ali še bolje, da namesto za začetek novega?Neustrezno dimenzioniranje vezja se je že razpravljalo v delu.

Prav tako ne zagotavlja dovolj informacij.Ali je trenutni porabi tudi veliko brez vhodnega signala?To naj bi pomenilo, bodisi nestabilnosti ali napako naprave.Prav tako morate preveriti, če ena ali več nepravilnih ojačevalniki imajo visoke izgube moči.(Ne zapišeš svoje roke!).

Obstaja vsaj ena risba napaka v vezje (U2. INA do kratkega OutB).Tudi precej visok ohmic povratne upor na U1 je verjetno, da povzroča nestabilnosti z kapacitivnosti input OP.Če popolnoma ne razume in donts visoke hitrosti vezij OP, morate uporabiti impedance ravni, kot je predlagano v napravi listu.

Tudi s pravilno dimenzij, slabo postavitev lahko dovolj, da povzroča nestabilnosti.

Oprosti za Nisem t link to delovno mesto z enim original.

Ker sem se uporabljajo le eno napajanja način LT1807, OutB skupine U2 je za generiranje pristranskost napetost 2.5V za U2 in to napetost predsodkov je povezana z prispevek za izravnavo vhodni signal.

Nisem vhodnih signalov za vsako vezje še.

Potrošnja struje je visoka (12V 0.38A) čeprav nisem koli vhodni signal.

Imam preklopi upori povratne informacije od U1 do nižje vrednosti (1.2k in 1K), toda trenutno je poraba enaka.

Prosim, povej mi, če je moja nastavitev pravilna.

Hvala.

Je kratek stik v vašem shematičen na visoko frekvenco med OutA za U1 in OutB od U2 do C7.OutA of U1 ne bi naredila ničesar, da bi INB za U2 v vašem vezja.
To verjetno ne bi dodatno pojasniti 300mA tok (80mA je normalno brez obremenitve)

Neuporabljeno amp mora imeti obračanjem povezana prispevek k proizvodnji in noninverting povezana prispevek k tleh.Lahko bi bilo, da je ta opamp je oscilating.

Če je kateri izmed kondenzatorjev kratkega 47nF, bi imeli izhod pripraviti več kot 300mA.

Treba je dokaj lahko ugotoviti krivca s prstom.Na 1.5W dušenju, je nekatere komponente, ki se veže vroče.Ko ugotovijo, kateri compponent postaja vroče, da lahko ugibam, kaj je narobe v vašem vozilu.Verjetno je, da je napaka na vozilu ali sestavni del, kot tudi, ne samo vaš shematski.

Hi Siniša,

Jaz sem zmedena, U2 je za buffering vhodni signal iz outA of U1 s C7.

Ker sem rabil tiste, op A v enotnem napajanja način, moram ponudbe 2.5V DC izravnavo za vsako amp op.To je razlog, da sem povezan z 2.5Vref1 INB od U2.

Če sem narobe mi, prosim, pravi način za dobavo pufer U2.

Hvala.

Najbolj pogost način bi se z upor ...ampak so nekako, C6 in C7 niso potrebne na vseh.Lahko par DC vhod in izhod tega pufra brez težav, tako da vam ni treba 2.5V kot virtualni 0.Kot Pravzaprav ne razumem, zakaj bi potrebovali, da nekako fazi buffer.

Če pogledam svoje shematskimi litle bolj previdni izgleda res čudno, kaj hočeš narediti anyway?Zdi se, da lahko narediš isto stvar z le dvema IC, namesto štirih.Mogoče bi celo eno IC dovolj.Ena amp za razširitev vhodnega signala, kot da niso obračanjem amp, ena za filter.Morda boste potrebovali eno za 2.5V pa bi lahko verjetno šele raba upor brez pufra.
Torej ni bilo niti o tem že?Ali ste post ta isti shematski na to prejšnjih nit?

Nisem skrbno paziti na lista, vendar pa obstaja razlog, da niso enotni stopnji z amp pridobijo potrebno namesto deli na dva oddelka?Ločeni filter je mogoče tudi izogniti, saj bi lahko načrtujete amp za filter, kot dobro.Sallén ključnih filter ima lahko pridobijo tako da vse, kar potrebujete, je morda, da je varovalni vložek vložek znaša 2.5V z dvema upore.

Najlepša hvala za vse vas Sinia, FVM in bobcat1.

Prav imaš outA za U1 je zares kratko frizuro z outB od U2.

Naj razložim, zakaj sem design shematično, kot je ta.

Output plority za U1 je obrnilo, zato sem se za spremembo U3 plority proizvodnje singals.

Med U1 in U2 I propberly tekoč povezavo analogni stikalo, je to, zakaj sem uporabil U2 kot varovalni.

Prosim, povej mi, če sem prav.

Hvala.

Hmm ...Če želite katero koli meaningfull pomoč, se morate Vključevati vse informacije o tem, kaj želite storiti.Kar zadeva prehod gre, ne vidim razloga, zakaj bi potrebovali pufra za to.

Citat:

Prav imaš outA za U1 je zares kratko frizuro z outB od U2.

Moja iskrena hvala za vašo pomoč.

Jaz sem se spraševala:

Če sem dal upor med U2B.Out in desno od C7, lahko izravna napetosti oskrbe z OutB od U2, da opamp U2?

Ker če jaz šele raba napetost dividor za izravnavo napetosti, se napetost chould vpliva obremenitve.

Morda lahko uporabim Zener ali drugih čipov napetosti glede na določitev te referenčne napetosti.Še enkrat hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back