Zakaj podatkovni klic dosn't complet??

B

basemgergawy

Guest
jaz sem z GSM-mobilni telefon Sony Ericsson W800 in ga priključite na svoj PC.

i vzpostaviti klic z ATD ukaza

če jaz raba glasovni ukaz klic ATDxxxxxxxxxxx; "s podpičjem" razpisa je sedež pravilno, vendar, ko sem odstraniti podpičje za začetek podatkovnega klica imam odgovor "NO CARRIER"

kaj je napaka ?????

je podatkovni klic potrebuje aktivacijo od operaterja ???????

Definetely.Če je vaš GSM operater ne vključite možnost za vas CSD, ne boste mogli izvesti podatkovne klice.Enako za GPRS.

/ pisoiu

Hvala lepa pisoiu

ampak kaj odmerek CSD pomeni??

in ob predpostavki, thet CSD se aktivira, moram nastaviti na kateri koli parameter v telefonu ali uporabi katere koli ukazov pred ATD?

Moje zadnje vprašanje ....če jaz pravilno povezana in dobili odgovor <connected>, kako moči jaz spodbuda paket podatkov ", tj byte" na drug telefon??Hvala againg

CSD povezava je kot povezava med stacionarnega modemi.Na primer, lahko pokličete iz GSM telefona na telefonsko številko, kjer fiksno omrežje modem je poslušanje, in če ste odgovorili z da, bo povezava vzpostavi.Ko se vzpostavi povezava, vaš GSM modem bo po vsej verjetnosti se bo odzvala z "CONNECT" vest (ali številčno enakovredno), potem lahko izvajate prenose podatkov prek serijskega vmesnika.Lahko spremljanje strojne opreme signale, da si ogledate stanje povezave (npr. DCD line signal, ko bo vaša povezava je aktivna, če ta možnost ni pravilno konfiguriran z ukazi AT - pogled na modem v podatkovnem listu) in ga je priporočljivo uporabljati nadzor pretoka med transferji, da bi preprečili izgubo podatkov zaradi povezave uspešnosti.Najverjetneje, ko je padla vaša povezava, boste prejeli sporočilo na serijska vrata, in črto DCD bo postal neaktiven.Prenosi s to metodo, surovi transferji, ne prejmejo paket metoda se izvaja, ni acknowlergements več kot prenos podatkov, ni nič.
Kolikor vem (pa nisem 100% prepričan), ni posebnih parametrov, ki jih je treba določiti, da bi CSD povezave, ampak možnost mora biti vključena vašega ponudnika GSM.
Če želite, da zanesljive prenose podatkov, je priporočljivo uporabljati GPRS prenosa, skoraj vsi GSM GPRS modemi so sposobni.Prav tako so podatki CSD klici obdavčene na minuto, vendar pa GPRS so obdavčene na količino prenesenih podatkov.

/ pisoiu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back