zakaj je ta razlika Gate Count

E

eda_wiz

Guest
hi, Ko sem sinteza isto rtl koda za različne ASIC knjižnice v leornad0. Jaz sem že različno število vrat. Ali kdo ve, zakaj je to. tnx

Hi, vrata številka mislite, kako izračunati? Ampak lahko zagotovite, da če uporabljate različnih livarskih lib, bi morala biti rezultat drugačen, saj celic lib zagotoviti, je drugačen.

hi, HDL je sysnthezised za gatelevel netlist z orodjem. Mi smo z uporabo različnih knjižnicah livarna, tako da se lahko izdelani z različnimi tehnologijami procesa. Vendar pa lahko število vrat zares spremeniti? :) Prosim, popravite me, če se motim tnx

Primerjaj teh dveh knjižnic boste vedeli, rezultati pa naj se razlikujejo. Vsa vrata "čas, površina ... so različni in ne veste, kako sinteze orodja rešiti problem vrečke za pakiranje ...

hi, sestavnih delov v knjižnici je odvisna od prodajalca, da je sinteza rezultat.

različne knjižnice, lahko vključujejo različne komponente, ex, v knjižnici: NAND2 je vključena v knjižnici B: NAND2 ni vključen v vaš načrt lahko uporabljate veliko vrat NAND2, ko se ta vrata NAND2 preslika v ciljni knjižnice, za knjižnično: sintetizator samo uporabo NAND2 vrata, za knjižnično B: sintetizator lahko uporabijo za izvajanje NAND3/NAND4 NAND2 v vašem design. Ko izračunamo število vrat, sedaj dobite različne rezultate. Good Luck

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back