Zakaj je "****" kaznovala?

J

jpanhalt

Guest
Naslov bo pokazalo kot štiri zvezdice. Beseda je "pekel" z "a", namesto "e." Gerund oblika glagola je dovoljeno. Zakaj ni glagol? John

Mislim, da "h.ack" je tabu beseda, skupaj z nekaj besedami, zlorabe na tem forumu. Seveda gerund oblike glagola je večinoma nezakonito stvar. (Sem rekel PREDVSEM ...). Torej, da bi se izognili razpravi o teh stvari na forum, mora biti cenzurirana.

Joj, jaz ne mislim, da sem jih kdaj hacked nekaj nezakonito. Mogoče sem razveljavi garancijo, vendar je poceni in enostaven način, da dobite nekaj zelo prefinjene stvari. Angleščina je bogat jezik. Redno bi glagolov samostalnikov (npr., Bork). Celo se lahko besede, "stvari" in "junk", ki se uporabljajo v profana smislu. Drugi dan, sem se potrudil za objavo nekaj o tem, da bi oseba morala h.ack kaj ga to tako in tako. To ni bil predlog za kakršne koli nezakonite dejavnosti. Ko se redno prikazujejo kot zvezdice, je bil šokiran sem. Kaj predlagam je, da je beseda prišla v tako splošni rabi, ki so svoje druge pomene padel na progi v elektroniki in se lahko tukaj prezreti. John

No jaz dont tudi vedeti, glavni razlog. Pravkar sem predlagal hipotezo, ki temelji na predpostavki. Sem morda se motim. Razumem, kaj hočete povedati. Ampak ne vem, zakaj je tako ...

Je treba določiti, vendar moram obnoviti ponoči. Žal mi je za težave.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back