Zahtevani Pomoč za dva kolesa izravnalna robota.

B

bigaussie

Guest
Živjo,

Jaz delam na robotika, z malo znanja o fiziki.Jaz ponavadi uporabljate večinoma thumb pravila in sojenje in napake metode za reševanje problemov.Sedaj sem na strani projekt za izgradnjo izravnalna robot, s servos in PIC krmilnik.I so načrtovani za začetek projekta, ko sem izkopal na ravni, kjer sem našel zase prepričan, da od začetka.
Potrebujem pomoč od ljudi, strokovnjak za robotiko, prosim.

Zdaj imam ADXL 3 osi pospeškov.Prebrala sem članek iz spletne revije Mogoče Servo ali nekaj takega, kar je projekt, ki se uporabljajo samo pospeška ravnovesja robota.Moja naloga presega tehtanja, je treba premakniti, in nato Manevar sama.Torej ne morem uporabiti, da projekt.

Jaz se prav tako nanaša na številne druge projekt, ki je dejal, da je kombinacija žiroskopi in pospeškov je treba zaradi stabilnosti.

Torej, moja vprašanja so
Ali je mogoče narediti le s pomočjo pospeška?
Ali obstaja kakšna stran, kjer lahko izveste nekaj osnov glede uravnoteženja robote?
Kaj je to Kalman filter anyway?

Thanks in advance.

Živjo,
Bolje, da ne razpravlja o pospeška in vse druge sestavne dele ..
Nekaj let nazaj je bil čudovit članek o izravnalnih robot v Nuts voltov in revije spomnim oktober 2006 in decembra 2006 Issues.
Nimam izvod revije prosimo iskanje samozaposlena ali kupiti teh arhivov ali pa pregledujete spletne nutsandvolts spletno stran za pregled projekta.
morda vam pomaga veliko.
Citat:

Kaj je to Kalman filter anyway?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back