začetnik vprašanje: Izhodišče za visoko T design

S

skyhorse

Guest
Jaz sem delo z globoko submicron BiCMOS tehnologije.
Jaz sem nekaj visoko T merjenje BJT in zbiralec-substrat uhajanja je 75 na 200 C in 1,7 UA na 300 C.
Eden od mojih workmates je že predložila pojasevima reference ckt uporabo Brokaw celic.Moj Kadenca simulacije kažejo, da je proizvodnja je 1,25 V pri ~ 30 ppm od 25 ° C do 125 C. Moj cilj je najti nekaj ckt delujoči na 200 C, ampak moj model naprave točna T razponu od 25 do 125 C. I Očitno naši pojasevima ckt proizvodnja ne bo dobro pri 200 C, ker se BJT uhajanja.Lahko katera koli PPL daj mi nekaj komentar na "nadomestilo" tehnike?
Jaz sem tudi iskal možnosti za visoko T aplikacije, kot PA, Mešalnik
itd Seveda uhajanja je vprašanje tam.To je sramota, da povem vem, nič v IC design.Ali obstaja preprost test vezja za začetnike kot dobro izhodišče?

Shorse

Ja, včasih je bolje, da ne zaprosijo vaši kolegi, saj lahko razumel, da ste začetnik.

First of all: kaj klic globoko sub-micron?0.25um ali manjši?

Prvi dokaz je, da imajo ustrezne modele.Si delal za industrijo ali višja šola?Postavlja se vprašanje, v industriji, saj vam ni dovoljeno, da bi velike napake (en strel model želeno) in si morajo sklicevati na veljavnost svoje modele?

Imate karakterizacija služba?

Ali gre za razsuti tovor ali tehnologije SOI?

Poznam nekoga, ki je značilna za veliko tehnologij pri visokih temp v šoli, da sem lahko lahko dobil nekaj modelov, če mi poveš, v katerem vas zanima.

Se vidiva

Hvala za vaš odgovor.
To je 0,18 um tehnologiji, in jaz sem delal za kolegij in mislim, jaz ne skrbite preveč o napaki.
To je v razsutem stanju tehnologije, in ne vem, je najboljši način za napad puščanja pri visokih T.
Da, sem storil veliko visoko merjenja T (DC AC) za tranzistorje, in rabim veliko T model slabo.To bo v veliko pomoč, če mi dali namig, kako razviti visoko T naprave modelov.Vem le osnovne spretnosti za pridobivanje sobni temperaturi dev model.
hvala

Shorse

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back