z rele v AC naprave

H

hadef

Guest
hi fantje kateri koli organ, zdaj, kako sem lahko vklopite napravo, ki deluje v AC s pomočjo rele hvala vnaprej i zares potrebujejo več, razlaga o tem

hadef, lahko upravljate AC naprave z rele. Pomembno rele parametri so: Največja stopili v stik z napetostjo. Kontakt napetost ocene so različne obremenitve za AC in DC. ~ Največja obremenitev tok. Relay trenutne ocene so različne za uporovna, svetilke, induktivnih bremen. ~ Tuljava pogon napetost, ki je na voljo. Relay tuljave prihajajo iz različnih napetosti ocen. Nekateri releji so namenjeni za delovanje pri tuljavo napetosti DC, nekateri so namenjeni za napetosti AC tuljavo. ~ Solid state releji so na voljo tudi v različnih napetosti in toka ocen. ~ Morem biti bolj natančen, če sem iknow vaše dejanske uporabe. S spoštovanjem, Kral

Za večje obremenitve morate uporabljati kontaktorji (1 ali 3 faze) in z releji jo vklopite ali izklopite. Lahko bi različne funkcije logike z uporabo časovnih relejev in napetosti / toka, merjenje releji.

Najboljši način, z uporabo naprave z nič navzkrižno detektor

u lahko uporabite TRIAC za preklapljanje ac obremenitev byregarding toka in napetosti mejo in če sem našla zamenjave vezje z uporabo TRIAC bom sendit do u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back