XR2206 funkcijo generator vod, ki povezuje z ojačevalnikom Instruementation

I

illegal121

Guest
hello vsem ...! Imam vezje z uporabo XR2206 generator funkcijo in deluje odlično z različnimi frekvencami 20Hz-20KHz .. Ampak problem je, da ko sem povezati to funkcijo izhod generatorja na vhod AD620 (pin 3), ki imajo Rg = 100 potem ni nobenega izhoda na pin 6 od AD620: sad: medtem ko sem povezan isti izhod fucntion generator na moj nizkoprepustni Butterworth filter (Fc = 25 Hz), nato pa svoje delo, kot tudi kaže odlično frekvenčni odziv .. Jaz sem samo obtičal tukaj ... kaj je problem z AD620 ...? (Moj AD620 vezje dela lep, ko je vhod, ki ga generatorji lab Function) Hvala u. ..

Razmislite o različnih offset napetosti. Brez poznavanja XR2206 in AD620 oskrbo napetosti, problem ne more biti vseeno analizirati. Poleg tega, kaj je-IN napetost?

Uporabljam XR2206 v mojem valovno generator. Valovi sine in trikotnik ride komponento DC. V nobenem trenutku ne gredo pod ničlo. Uporabljam ga predvsem za audio namene, in DC offset je ponavadi filtrirane. Moram namestiti inline kondenzator, ko hočem odpraviti DC offset.

Zahvaljujemo se vam za odgovor u ... Pravzaprav dajem ponudbo napetosti ločeno za obe vezja, mislim, da sem kar +-6V na AD620 krog in iz druge ponudbe 9V in zemlja-vezje XR2206, in sem prav tako poskušal, da s tem, eno dobavo na obeh vezij to je isto kar 6 V AD620, da XR2206 ponudbe pin in isti razlog za AD620, da XR2206 tleh pin, vendar ne uporabljajo, ni izhoda .. : Sad:

Nisem seznanjen z AD620. Ampak ste rekli, da zazna izhod iz generatorjev lab funkcije. Predstavljam si jih proizvajajo res AC. To pomeni, da valovno križi nič voltov. 2206 je čudak, ki način. Njen sine in trikotnik valov zamah med 2V in 4V. Zato mislim, da mora valovno križ nič V, da bi za AD620, da ga zazna kot AC. To bo lahko to dosegli z uvedbo velikih inline vrednosti kondenzator s signal, ki prihaja iz 2206. Obstaja tudi način, da to raven, ki se spreminjajo z op amp. Ampak kondenzator metoda je hitra in enostavna.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back