XILINX ISE 5,1 OBJEKTA problem z WIN2000

S

shawndaking

Guest
Pravkar slišala, da ISE 5,1 Probleme mit WIN2000.

I izkaže, da vsak 10th računalniku Shawn "BLUE zasloni" O XILINX ISE 5,1 OBJEKTA.

RAČUNALNIŠKA Nato morajo REINSTALL (FORMAT), ampak tudi to ne pomaga Z ISE IZDELKA.

Zdi se, da zato, ker nekatere neskladnosti s USB2 STROJEVODJEM!?

Specjaliści odzyskiwania danych przypominają, by podczas ataku tegorocznej zimy chronić urządzenia cyfrowe, z których w związku z bardzo niskimi temperaturami utracone mogą zostać kluczowe firmowe i prywatne dane. Przygotowali oni listę kluczowych porad, dzięki którym zarówno firmy, jak i użytkownicy prywatni będą mogli uchronić swoje laptopy oraz przenośne dyski przed utratą plików przy temperaturach sięgających -20 stopni Celsjusza.

Read more...

nameščen ise5.1 na win2000 italijanščina in angleščina, ampak to nikoli ni problem.
Ali uporabljate kakršno koli servisni paket?

I namestite XILINX 5,1 Win2000 in po XP Professional, brez problema.
PC DELL z Port USB1.1 in USB2.0

Lahko se zgodi, če imate USB naprava priključena med vgradnjo, vendar le, če se odločite namestiti gonilnike za programer.To se mi je zgodilo, ampak po vnovičnem in nekaj dela, da odstranite gonilnike je bilo OK.Bodi pozorna, če imate Win2K, SP3 nameščen.

Živjo

Pred napotitvijo st ** id post poskusite iskati forum je neverjetno, kaj boste našli tam.

preberite tole:http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=30115

Bart

je ta problem bil določen v Xilinx 5,1 Service Pack 3?

Tahiti

Živjo,

Lahko kdorkoli povej mi če Xilinx ISE 5,1 bo delovala pod WIN98?I namestili ISE 5,1 na mojem računalniku, vendar ne dela.

s spoštovanjem,
cdcll

Zdravo!

Št ISE 5,1 ni compatibile s W98 je težava v windows sistem FAT.Moraš W2000 ali XP

Bart

Dragi Bartart,

Zahvaljujemo se vam za odgovor, sedaj sem nameščen Windows XP na mojem računalniku, in ISE 5,1 funkcije OK.Hvala!

cdcll

Hi:

I srečujejo z velikimi težavami pri namestitvi ISE 4.2i/5.1i in izrabljenega veliko
čas za odpravo težav.Upam, da moje izkušnje ne pomagajo tistim, ki želijo
izvedeti Xilinx ISE 4.2i/5.1i vendar ne namestite.

Podprti OS platformo je:
ISE 4.2I - za okno 98/NT/2000
ISE 5.1i - za Windows 2000/XP
Xilinx ne more jamčiti za "nepodprte platformo", čeprav ISE xx lahko namestijo.
Na primer, ISE 4.2I lahko nameščena v operacijskem sistemu Windows XP, vendar morda ne bodo delovale pravilno.
Xilinx ne določi kateri koli bugova najdete na tej povezavi.

Tukaj je nekaj, kar bo crash računalnik ob zagonu:

(1) ISE 4.2I
vs Windows 2000 Service Pack 3:
(vzroki "STOP 50" blue screen error ob zagonu)

The file "windrvr.sys" ni združljiv z Windows 2000 SP3.
Moraš zamenjati gonilnik z Posodobljena različica 5.05b (sprosti 8/12/02).
(Glej odgovor Xilinx zapisa # 15380)

(2) ISE 4.2I ali 5.1i
vs Windows 2000/XP z USB 2.0 strojevodja:
(vzroki "STOP ... K_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" blue screen error ob zagonu)

The Xilinx USB gonilnik za kabel MultiLINX obstaja navzkrižje z nekaterimi USB 2.0
čipov voznik v Windows 2000/XP.Ta težava se ne določi ISE 4.2/5.1 SP3.
Morate nadgraditi MultiLINX kabel ali voznik odločil, da ne bo namestiti.
(Glej odgovor Xilinx zapisa # 14782)

Vse težave in rešitve, lahko najdete na Xilinx
na spletni strani: h ** p: / / support.xilinx.com /

Prav tako imam problem s shranjeno konfiguracijsko datoteko na vpliv.
Če shranim konfiguracijo in naslednjič, ko ga odprete, se vedno prikazuje sporočilo o napaki in bitov nakladanja je uspela, vendar pa je nakladanje bitov bo v redu, če sem odprl bitov in izberite način prenosa korak po korak.

To se zgodi, da 5.1.03i, vendar ne v 4.2

ntxp.

Namestil sem 5.1 in ne blue screen.Moja težava je, da zdaj, ko pritisnete gumb za Internet Explorer je zaslon podoben lupine pojavijo in izginejo in nisem mogel zagnati Internet Explorer.Edini način, sem ugotovila, da je pisati internetni naslov neposredno v dok.Raziskovalec in pritisnite vračanja.Vsakdo ve, kako rešiti to?Ne želim ponovno namestiti operacijski sistem Windows 2000,
itd
Thanks a lot,

mimoto

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back