WWVB časovno kodo signale

R

rinthesun

Guest
Sem iskal pri uporabi WWVB kot časovni žig za zbiranje podatkov. Podjetje z imenom C-MAX ima čip, imenovan CME8000, ki sprejema WWVB ali drugi čas signalov po vsem svetu in izhode podatkov pripravljen, podatkov in ura signal. To je mogoče prebrati z MCU in PC. Imajo tudi izdelek krovu ravni CMMC-8, ki združuje CME8000, RTC in MCU. Ta naprava uporablja CRC16 CCITT kode napak za poveljevanje in odziv. Zakaj ne vem, ker se ti ne pošlje, ki jih WWVB. Ali je kdo zainteresirani za projekt, kot je ta, ali je kdo že storila.

http://tf.nist.gov/stations/wwvb.htm , je na spletni strani ministrstva ameriške vlade, ki je zadolžen za oddajnik. Vsebuje podrobne informacije o modulacije format in obliko časovno kodo. Če želite le za dekodiranje to signal, bi mikrokrmilniška PIC ustrezal vašim potrebam.

Vem, da se lahko CME8000 brati s procesorjem PIC in pravzaprav sem naredil idejni projekt. To ni tisto, kar sem bil sprašuje. Sem bil sprašuje, koliko obresti je v tak projekt. Ne manj, bom nadaljevala z design. Za vsakogar, ki želi narediti eno gor oblikovanje CMMC-8 se lahko uporabijo, saj zmanjšuje problem z RS232 vmesnikom. Verjetno bom uporabi to najprej videti, kakšne so težave, ki prejemajo. C-MAX je PC program, ki bo vmesnik CMMC-8 in prikaz časa in podatkov na monitor. So pa, da ni izvorno kodo. Da bi ga povezati z računalnikom, boste morali uporabiti MAX232A za ustvarjanje ustreznega RS232 napetosti. Prav tako ne CMMC-8 ne prihajajo z anteno. C-MAX naprave je mogoče kupiti od Digikey v ZDA. CMMC-8 je nov izdelek, ne bodo na voljo do leta december, 07 in nadomešča starejše izdelek CME8000-BUS-LP-01. Če je oblikovanje cen ostaja enaka bo 30 $. www.c-max-time.com je obrazcih.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back