Wireless MIMO Channel

M

mkhan

Guest
Živjo,

Mislim, da je najbolj pomemben in težko sodelovati v brezžični komunikacijski sistem, je za obravnavanje brezžični kanal.Zato menim, i shoud razpravljali o nekaterih vprašanjih v brezžični kanal tukaj.

Prva pomembna točka je, da model brezžični kanal.Ker vemo, da brezžični kanal se ne miruje in naključno spreminja skozi čas.Toda na splošno, dejavniki, na katerih je odvisna kanal razlike so nosilno frekvenco in mobilnost uporabnikov in okolja.Za model kanala, vsak kanal vektorja lahko vzoru kot Complex Gaussova porazdeljena slučajna spremenljivka s povprečjem L in varianco σ.Ta kanal vektorji so neodvisni drug od drugega.
Wireless kanal naključno spreminja s časom, kot sem omenil prej, vendar smo domnevati, da je za certian čas, kanal ostaja nespremenjena.Pravimo, da je kratko časovno obdobje, kot to zakaj Block in predpostavimo, da wirelss kanal je Block v mirovanju, kar pomeni, da je statična blok, ampak v vsakem spreminjajo iz bloka v blok.To je znano kot Block fadig tudi.Če je kanal pomeni nič, tj l = 0 kanal model se imenuje kot Rayleigh in če to ni nič, potem model je znan kot Ricean.To je zato, ker če pomeni nič, distribucijski kanal je podobna Rayleigh distribucijo in ko je ni nič distribucijski kanal je podoben Ricean distribucijo.Ponavadi Ricean minljiv model se uporablja, ko je vidne linije scenerio v komunikacijski sistem.
V MATLAB lahko ta model brezžični kanal kot:

randn ( 'state', 0);
randn ( 'state', 0);
h = kompleks (normrnd (0, sqrt (0,5), NU * NR, NT), normrnd (0, sqrt (0,5), NU * NR, NT));

Tukaj ta kanal model z nič pomeni, varianca enote, NU * NR \ times NT.

Obstaja nekaj pomembnih vprašanjih v kanalu stanju informacij (CSI), kanal distribucije informacij (CDI) na sprejemnik in oddajnik.

Prav tako še en pomemben in odprtem prostoru raziskav je, kako se hranijo nazaj te informacije od držav članic do BS (Govorim o kanalu pr tj downlink) natančno_Obstaja vprašanje zamude v njem, da je, ko te informacije dosegle kanal na BS je lahko zastarel za BS, ali pa bi se lahko spremeni med menjalnik od MS do BS.

Vem, da je veliko več, da bi razpravljali o brezžični kanal.To je le moje skromno moči, da se pregled pomembnosti brezžični kanal.Cenim vse pripombe, kakršne koli spremembe, kakršne koli napake v zvezi s tem, da se poveča naše razumevanje tega pomembnega vidika brezžično komunikacijo.

S spoštovanjem,

MAK.

Ref: 1.Uvod v prostor času wirelss sporočilo, ki ga A. Paulraj et al.Cambridge University Press, 2003.
2.Osnove wirelss sporočil Tse in David P. Viswanath, Cambridge University Press, 2005.

In še veliko več knjig, dokumentov, in delo, ki i ugodnosti v času, vendar je zelo dolg seznam referenc omeniti.Ampak jaz priznati svoje delo, iz katerega sem naučil veliko in še učenje.

Pozdravljeni, MAK

Ste govorili o splošni brezžično kanalih, vendar ni omenjeno v zvezi z MIMO.

Prosimo, razsvetliti tudi na MIMO.Hvala

Kakšna je razlika med Ergodski in non-Ergodski kanal

Hvala.

Živjo

Jaz sem vasikaran ..Narediti ME brezžično tehnologijo v Thiagarajar College of Engineering, Madurai, India ..

Rabim knjigo

"Uvod v prostor komunikacije čas", ki ga Arogyasawami Paulraj

za moj projekt.Ali imate to knjigo, ali mi prosim povejte, če morem lahko prenesete to knjigo ..

Need urgentely ..

Kar zadeva in hvala

vasikaran

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back