M
mykey
Guest
želi, da bi našli povezavo za pridobitev storitev shematičen za postaje, kot so WD2 deli in diagrami / številke za likalnike kot WSP 150 itd ..potrebo, da vmesnik novejše Weller za likalnike EC2002 elektrarne.Weller ne podpira 2002 in likalnike, da kdor dela reklamo v to, ampak vidim nobenega razloga, zakaj ga ni mogoče spremeniti, da sprejme novejše likalnike (spremeni konektor ožičenja).Prav tako želijo, da bi našli dele, razdelitev za starejše likalnike številko, kot je TCP.info storitev in nadomestnih delov je težko najti.Ali lahko kdo pomaga ven?cenijo, da je zelo much.-mykey
Ali obstaja WELLER / cooper spletno stran, da je služba info?
Kupil sem EC2002, vendar kasneje ugotovili, da je že bilo prekinjeno, ko sem plačal več kot 500 $ za to.
potem ni deli za likalnike in nasveti so tudi prekiniti.Please help naj te enote nazaj na delo, z ugotovitvijo, shematičen, da bom lahko spremeni jih prekiniti, druge ne (podpira) likalnike.
(žal Cooper, je bil vezan na zgodilo, skobljan zastarelost ljudi pisses off)
Ali obstaja WELLER / cooper spletno stran, da je služba info?
Kupil sem EC2002, vendar kasneje ugotovili, da je že bilo prekinjeno, ko sem plačal več kot 500 $ za to.
potem ni deli za likalnike in nasveti so tudi prekiniti.Please help naj te enote nazaj na delo, z ugotovitvijo, shematičen, da bom lahko spremeni jih prekiniti, druge ne (podpira) likalnike.
(žal Cooper, je bil vezan na zgodilo, skobljan zastarelost ljudi pisses off)