Vse FEKO uporabnika, ki

N

nwittema

Guest
Hi All,

Jaz sem poskušal simulirati v FEKO, pri 2-18GHz v 2GHz korake, ki 8foot premer zemeljske ravnine, ki ni ravno (tako da ne morem uporabljati Utd-unifrom teorijo difrakcijska za električno ravno veliko obrazov PEC).Jaz sem uporabo monopol in line pristanišče v središču in skuša tudi MLFMM.

Imam veliko virov na moje delovno mesto, ampak ga hrani istječu ko sem teči pri frekvencah okoli 8GHz.Vem, da drugi so bili sposobni, da simulira to do 18GHz.

Ko sem tekel z symmettry to mi je povedal, da obstajajo težave z oznako LINE na center, bi moral opredeliti pristanišče simetrično (?), Tako da ne vem kako popraviti.

Mislim simetrije (električni), se lahko le tako, da shranite dovolj virov za izvajanje tega problema?

Kakršna koli pomoč določitvi simetrije bi bilo super, hvala!

~ Nick

Koliko trikotnikov je v svojem modelu?Zakaj simulacije je odvisna od pogostosti ou uporabljate - težave samo preko 8 GHz?- Ali imate različne očes za različne frekvence?

Na 8GHz imam ~ 254.000 trikotnikov.Moj očesa ni odvisen od moje frekvence, saj je del valovnih dolžinah.To pomeni velikost mrežnih očes trikotnikov dobite manjši kot pogostost dobi večje.Jaz sem poskušal za nadomestitev tega z zmanjšanjem števila trikotnikov določitvi uporabo simetrije.

V Centru za pomoč na spletni strani FEKO obstaja nekaj nasvetov o tem, kako zmanjšati pomnilnik za FMM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back