vrata voznika in vezje za IGBT.

A

aliraza786

Guest
jaz sem z uporabo 80N60 IGBT, da vozi svoj induktivne obremenitve upora 6ohm .. i uporabo 4N25 Optični voziti gate uporabljam 20 voltov ponudbo za vrat ... Sistem je napetost DC 300volts .. sem dal impulz na vrata IGBT za 100ms samo ... moje vezje deluje super, ampak po skoraj 1,5 dan IGBT zgorel zdaj zbiralec in onesnaževalec, je prišlo do kratkega znotraj ... i uporabo snubber vezje in brezplačen diodo za zaščito .. ampak spet ne IGBT ... Prosimo vodič mi kako sem lahko izboljšajo svoj vrat voznika in hvala vezje :)

Hi aliraza, za vožnjo IGBT je bolje uporabiti IR2110 lahko deluje upto 500V na previsoko. je tvoja obremenitev motorja, če je tako potem bi morali vključiti mehki zagon v krog. obrazcu priložiti. glede ani

Ali IGBT pregreje, preden se poškoduje? Je bilo vezje deluje za celotno 1,5 dni? Na splošno je za zaščito bi vrata za upor onesnaževalec vzporedno z Center dioda je treba uporabiti.

hvala za predlaganje picgak sem se odločil, da uporabite svoje predlagano :) čip tahmid gospod, jaz sem vas čaka ... hvala za vaš odgovor ... Pravkar sem jo vključite za 100ms, tako da ne toplote .. ko je pravilno delovanje .. i preklopni že velikokrat v 1,5 dneh ... Ne ves čas ... in še ena stvar, ki sem se odločil za uporabo IR2110 čipov, veliko ljudi je dejal, da je zelo težko voziti trenutno učim aplikacij zapiske. lahko uporabim eno veliko gonilnik strani za moj krog.? i kar visoka voznikovi strani, je bolje za induktivnih bremen .. kaj to vezje sem ga našel na internetu .. kaj je uporaba vezja objemko.? to, da je bolje vezje za vožnjo.? [COLOR = "srebrne"] --- Updated --- [/COLOR] prisrčno pomoč mi pri izračunu IR2110 čevelj straping kondenzator ..

Hi aliraza, Moje znanje v teoriji je omejena, jaz sem bolj pritrjen na praktična, mislim, da gospod Tahmid lahko vodilo bolje v teoriji, kakorkoli, jaz sem priključite drugo lista upam lahko odpravili težavo bootstrap kondenzator. če lahko objavite vezje, ki se uporablja v fazi IGBT voznik ste se prej lahko najdemo rešitev za to. glede ani

Navedena vloga je bila predstavljena kot majhno stikalo stran v vzporedne niti in tako ne bo uporabljal Bootstrapa ... IR2110 se lahko še vedno uporabljajo kot nizko stikalo stran.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back