Vprašanje za napajanje ploščadi ..

S

suria3

Guest
Hi Guys, sem zasnovan voznik LVDS z 3.3V napajanje. Imam uporabljajo 1.8V tranzistorjev v voznika zasnove za pomoč pri napetosti omejitev za glavo in njegovo delo dobro. Zdaj imam problem z mojo zasnovo, ko sem ploščadi oskrbe z električno energijo od 0V do 3.3V s časom vzpona 10ns. Od prehodno simulacije sem opazil, da sem že napetosti razčlenitev vprašanje od nekaterih tranzistorjev, ki presegajo 1.98V. Moje vprašanje je, moram skrbeti o tem vprašanju tranzistor razčlenitev zaradi ploščadi, ali je normalno, da je to razčleniti medtem ramping napetost napajanja. Prosimo, pojasnite. Hvala, Suria.

10 ns je prehitro. Preverite z nič manj kot 1us ploščadi. Npr off-chip kapacitivnosti oskrbe 10uF, čas vzpona 1us do 3V, zato requered tok I = C (dU / dt) = 30A preveč. Res ploščadi bolj počasen kot 1us.

[Quote = DenisMark] 10 ns je prehitro. Preverite z nič manj kot 1us ploščadi. Npr off-chip kapacitivnosti oskrbe 10uF, čas vzpona 1us do 3V, zato requered tok I = C (dU / dt) = 30A preveč. Res ploščadi bolj počasen kot 1us. [/Quote] Denis, 10ns Ker je zelo hiter, sem teči za 10us in še vedno got razčlenitev vprašanje. Potem sem ga teči na 100us ploščadi in razčlenitev ni več. Torej, jaz bi rad vedel, je 100us je prepočasen za ramping, vemo, da bo zunanjega napajanja filter imajo kape z 10uf in plus, ki bo upočasnilo inicializacijo oskrbo z električno energijo. Hvala, Suria

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back