vprašanje. Subckt knjižnico v Pspice

N

november

Guest
Pozdravljeni, knjižnične datoteke prenesete iz livarne so zgrajena kot sbucircuits, na stotine. Lib datotek.
Sedaj sem že shematskimi, ločenih simboli za tranzistorje, resisters, kape in se uporabljajo.Lahko samo dodate vseh teh. Lib datoteke v simulacijo profil in spremenite izvedba lastnine v shematskimi do. Subckt ime?
Nisem prepričan, da simulira z. Subckt model je ista stvar kot s simulacijo z. Modelu knjižnice.Ker je model undefined error zgodilo.
Hvala!

Ne, ne mislim tega, ker bo vsako delo. Lib datoteko potrebuje. Slb datoteko tako, da povežemo s simbolom na zaslonu z ustreznimi subcircuit opis.

Hvala, LvW.Mislim za. Slb datoteko, ki jo pomeni. OLB datoteke.. OLB datoteke je samo simbol, se lahko uporabi kateri koli simbol v shematski.Ko spremenim Implemetaion last simbol v shematskimi z vzorcem ime, simbol, se bo zemljevid z vzorcem, ki ima isto ime.Za. Modelu knjižnice, sem to uspešno.

Ampak za. Subckt knjižnico,
potem ko sem spremenil izvedba z imenom. Subckt, simbol še vedno ne najde model in model undefined error zgodilo.Ne vem, zakaj.In PSpice Uporabniški priročnik ne pove razliko med. Modela in knjižnico. Subckt knjižnico.

november wrote:

Hvala, LvW.
Mislim za. Slb datoteko, ki jo pomeni. OLB datoteke.
. OLB datoteke je samo simbol, ...........

.....................

Ampak za. Subckt knjižnico, potem ko sem spremenil izvedba z imenom. Subckt, simbol še vedno ne najde model in model undefined error zgodilo.
Ne vem, zakaj.
In PSpice Uporabniški priročnik ne pove razliko med. Modela in knjižnico. Subckt knjižnico.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back