Vprašanje o VCO prstan zagon

W

wany

Guest
Sem oblikovanje oscilator razlika prstan. Hočem vedeti, če rabim zagon vezje v mojem Delay celici? Hvala za vašo pomoč

Hi Wany, Kot sem undersand, je prstan oscilator nadzorom Voltage (VCO) in zato ne bi smelo biti težav z zagonom (ne vidim nobenih težav z VCO, ki sem jih). Lahko pride do vprašanj z zagonom, če je samo-pristransko ali nima vhodov. Regards, RDV

Zahvaljujemo se vam za ravirajdv in FVM. Prebral sem papir je start-up vezje v VCO. Imam nekaj quesiton o tem. Slika je shematično. Ko Vc (krmilna napetost) je 0. M5 je zaprt. In je M11 in M4 odprl, ker zagon vezja. Potem je tu še tok skozi M1 in M2. VCO bo ima frekvenco, ko Vc je 0. Ampak mislim, da ni prav izhod. Torej, hočem vedeti, če trenutni vir v ring VCO potrebujejo zagon vezja?

v simulaciji (s kadenco spektra) ... 1. dodaj cap do tal na enem od izhodne vrednosti vozlišč 0Fand izročiti to začetno stanje Vdd 2. v ADE goto simulacije-> konvergence pripomočki-> začetno stanje in nastavite začetno napetost na enem od izhodnih vozlišč. 3. je Vdd kot 4 ploščadi vhod. eksponentno propada trenutni vir na enem vozlišču itd .. v dejanskih meritev, mora vklop Vdd in vse electircal hrupa bo dovolj za začetek nihanja. nanašajo na lecutres niknejads o oblikovanju oscilatorja: http://webcast.berkeley.edu/course_details.php?seriesid=1906978242

Hvala oermens. Moje vprašanje je, če sedanji vir potrebujejo zagon vezja v VCO.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back