F
francisxu
Guest
Živjo, vsi!
To je moj prvi post tukaj.
Hvala za vašo pozornost.
Tukaj gre moja zmedenost.
V bralec UHF RFID, bi bilo Circuloator ali smerna sprežnik
ki izolira od TX RX.However bi se izolacija 30dB kot razumne vrednosti.
Predpostavimo moč TX je 30dBm, potem TX-RX uhajanja je 0dBm ali so.At istem času, želene signale backscattered od oznake, je veliko manj od vrednosti, pravijo-30dBm ali so.Here pravimo TX-RX glavni del hrupa, ki lahko naprave zadaj zataknil.Je kaj narobe v moji izjavi? Pls ne oklevajte, da predložijo svoje pripombe o tem.
Potem sem začuden, da obstaja rešitev za to?
Za izboljšanje izolacije odtočne?
Ali obstajajo kakršne koli programske opreme, metod za rešitev tega problema?
Hvala vnaprej!FrancisDodano po 2 minutah:Zaradi pogostosti TX-RX je isti kot želenega signala, vendar pa je želeni signal kodiran v obliki FM0.The želenega signala je vsekakor drugačna od TX-RX v vidika frekvenčnem prostoru.
Nisem prepričan, dva lahko sepaperated, ali TX-RX lahko depresivno.
To je moj prvi post tukaj.
Hvala za vašo pozornost.
Tukaj gre moja zmedenost.
V bralec UHF RFID, bi bilo Circuloator ali smerna sprežnik
ki izolira od TX RX.However bi se izolacija 30dB kot razumne vrednosti.
Predpostavimo moč TX je 30dBm, potem TX-RX uhajanja je 0dBm ali so.At istem času, želene signale backscattered od oznake, je veliko manj od vrednosti, pravijo-30dBm ali so.Here pravimo TX-RX glavni del hrupa, ki lahko naprave zadaj zataknil.Je kaj narobe v moji izjavi? Pls ne oklevajte, da predložijo svoje pripombe o tem.
Potem sem začuden, da obstaja rešitev za to?
Za izboljšanje izolacije odtočne?
Ali obstajajo kakršne koli programske opreme, metod za rešitev tega problema?
Hvala vnaprej!FrancisDodano po 2 minutah:Zaradi pogostosti TX-RX je isti kot želenega signala, vendar pa je želeni signal kodiran v obliki FM0.The želenega signala je vsekakor drugačna od TX-RX v vidika frekvenčnem prostoru.
Nisem prepričan, dva lahko sepaperated, ali TX-RX lahko depresivno.