Vprašanje o teoriji FM ..

A

ahmad_abdulghany

Guest
Hello all
, i think i should first know the available confgurations,

Če želim, da oblikovanje in razumeti WBFM Rx (in tudi WBFM Tx),
mislim, da je treba najprej vedeti, na voljo confgurations,
vem adv / slabosti vsakega eno,
izberejo eno,
začeti to simulacijo,
graditi vezja,
test,
in na koncu debug to ..

Mislim, da je to tako logično, da bi to ali na splošno graditi večino sistemov ..kajne?
with IF of 10.7MHz, and carrier frequency either 100MHz, 433MHz, or anyother frequency (i can use mixer after that to change carrier frequency)

Ok, moči kdorkoli pomoč mi sledite zgornji koraki za izgradnjo WBFM Rx
z IF na 10.7MHz, in nosilno frekvenco, bodisi 100MHz, 433MHz, ali anyother frekvenco (morem uporabljati mešalnika po tem, da spremenite nosilna frekvenca)Prosim, pomagajte mi, ampak žal mi je, mislim, da je lahko težko, da se pripraviš sklopi ali moduli, hočem, da bi svoj lasten krog s diskretnih komponent (lahko tudi jaz lahko dobil niti NE564 PLL ali 74HC4046A PLL ali TDA7000)

Prav tako želim razumeti vezje vi izročiti mi ..ne le mogli graditi, ampak razumeti, simulacijo, in če je mogoče spremeniti ..Lahko mi pomaga z vodilno me skozi pravilno predlagala način za pretok v, ni pomembno, da mi že izdelanih vezja, lahko predlagajo koristne vloge ugotavlja, knjige, papir, itd ...ali predlaga ukrepe, kot si rekel: pojdi in se bere v demodulators v ...povezavo, nato pa poskusite vzpostaviti mixer .... itd
ampak prosim v mejah mojo prošnjo ..

Hvala veliko vnaprej,
Ahmad,

Zakaj nihče ne odgovori?

Dodajte še majhen komentar

Hvala,

Ahmad,

Živjo,
za začetek predlagam, da vidiš blok diagram IC, kot SA636.
Na list boste našli informacije o vroča, da demodulacijo FM signal s 10,7 MHz IF.
V bistvu morate imeti signal carring FM omejeno število podatkov in moraš opraviti prek FM Demodulation.
Lahko najdete številne konfiguracije FM Demodulation v skoraj vseh elektronskih knjig.

Upam, da vam lahko pomaga, da začnete.Adijo.

Večina FM IC Demodulation (kot SA636) uporaba quadrature detektor.Trik boste morali najti dobre, če lahko iz zanesljivega vira.Za podrobnosti o Kvadratura odkrivanje in če je mogoče.

http://hem.passagen.se/communication/quadcoil.html

živjo.
Fm za Rx in Tx.there r nekatere knjige, ki pomagajo u alot.ie Analogni in digitalni sporočila, ki jih PBlathi.and tudi obisk
www.molibein.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back