P
pgbackup
Guest
Hi Folks,
Jaz sem poskušal izvedeti Synopsys DC ICC orodje verig z primer procesor MIPS.Jaz downloaded 90nm tehnologijo Synopsys iz knjižnice, ki je na voljo za to učenje.Dokumentacija je zelo slaba in se širijo po raznih krajih.Imam težave težaven za medsebojno povezovanje vseh knjižnicah in ugotoviti, kako bi šel okoli ustvarjajo nekatere od osnovnih datotek.Ive 'uspelo rešiti večino izmed njih, vendar so na vprašanje nekaj datotek.
Sem organizira svoje reference directory strukturo izgleda takole:
ref /
| - README
| - Ikone
| `- Saed90nm.slib
| - ITF
| | - Saed90nm_1p9m_1t_Cmax.itf
| | - Saed90nm_1p9m_1t_Cmin.itf
| `- Saed90nm_1p9m_1t_nominal.itf
| - Modeli
| | - Saed90nm_max.lib
| | - Saed90nm_min.lib
| `- Saed90nm_typ.lib
| - Plib
| `- Saed90nm.plib
| - Saed90nm_fr
| | - CEL
| <snip>
| | - FRAM
<snip>
| | - LM
<snip>
| | - Lib
| | - Lib_1
| | - Lib_2
| | - Lib_3
| | - Lib_4
| | - Lib_5
| `- Lib_bck
| - Tech
| `- Saed90nm.tf
`- Tluplus
| - Saed90nm.map
| - Saed90nm_1p9m_1t_Cmax.tluplus
| - Saed90nm_1p9m_1t_Cmin.tluplus
| - Saed90nm_1p9m_1t_nominal.tluplus
`- Saed90nm_9lm.nxtgrd
Glede na moje zapiske:
. slib je simbol knjižnica za shematski simboli. lib je logično in knjižnica. plib je fizična knjižnica.Lahko uporabite dc_shell za ustvarjanje. SDB,. Db, in. PPP za te datoteke.
Če se uporablja Physical knjižnico?
Razumem ITF je medsebojno tech datoteko za izkoriščanje RC vrednosti.Tleh datoteke jih lahko povzročijo STR-XCT in se uporablja po vsej verjetnosti z ICC / DC Compiler v topografske načinu.
Datoteke. Tf je datoteka tehnologije Milkway in RC zdi, da vsebuje podatke za vse različne plasti v tehnologiji procesu.Ali je ta, ki jih uporabljajo le Mednarodno kazensko sodišče?
. Map datoteke samo zdi, da je hash tabelo, da ugotovimo, kartograf plast med netlist in tech datotek.
Moje glavno vprašanje je, kaj je saed90nm_fr knjižnica?V osnovi vsebuje vse celice iz. Lib datoteko v nekaterih Grobni (non-text) obliki.Izgleda, da neke vrste referenčnih Milkyway knjižnice.Kako je to ustvaril knjižnica (od. Lib datoteko?) In kaj naj uporabljam orodje za ustvarjanje to knjižnico?
Hvala za odgovore na ta vprašanja.
Kind regards.
Jaz sem poskušal izvedeti Synopsys DC ICC orodje verig z primer procesor MIPS.Jaz downloaded 90nm tehnologijo Synopsys iz knjižnice, ki je na voljo za to učenje.Dokumentacija je zelo slaba in se širijo po raznih krajih.Imam težave težaven za medsebojno povezovanje vseh knjižnicah in ugotoviti, kako bi šel okoli ustvarjajo nekatere od osnovnih datotek.Ive 'uspelo rešiti večino izmed njih, vendar so na vprašanje nekaj datotek.
Sem organizira svoje reference directory strukturo izgleda takole:
ref /
| - README
| - Ikone
| `- Saed90nm.slib
| - ITF
| | - Saed90nm_1p9m_1t_Cmax.itf
| | - Saed90nm_1p9m_1t_Cmin.itf
| `- Saed90nm_1p9m_1t_nominal.itf
| - Modeli
| | - Saed90nm_max.lib
| | - Saed90nm_min.lib
| `- Saed90nm_typ.lib
| - Plib
| `- Saed90nm.plib
| - Saed90nm_fr
| | - CEL
| <snip>
| | - FRAM
<snip>
| | - LM
<snip>
| | - Lib
| | - Lib_1
| | - Lib_2
| | - Lib_3
| | - Lib_4
| | - Lib_5
| `- Lib_bck
| - Tech
| `- Saed90nm.tf
`- Tluplus
| - Saed90nm.map
| - Saed90nm_1p9m_1t_Cmax.tluplus
| - Saed90nm_1p9m_1t_Cmin.tluplus
| - Saed90nm_1p9m_1t_nominal.tluplus
`- Saed90nm_9lm.nxtgrd
Glede na moje zapiske:
. slib je simbol knjižnica za shematski simboli. lib je logično in knjižnica. plib je fizična knjižnica.Lahko uporabite dc_shell za ustvarjanje. SDB,. Db, in. PPP za te datoteke.
Če se uporablja Physical knjižnico?
Razumem ITF je medsebojno tech datoteko za izkoriščanje RC vrednosti.Tleh datoteke jih lahko povzročijo STR-XCT in se uporablja po vsej verjetnosti z ICC / DC Compiler v topografske načinu.
Datoteke. Tf je datoteka tehnologije Milkway in RC zdi, da vsebuje podatke za vse različne plasti v tehnologiji procesu.Ali je ta, ki jih uporabljajo le Mednarodno kazensko sodišče?
. Map datoteke samo zdi, da je hash tabelo, da ugotovimo, kartograf plast med netlist in tech datotek.
Moje glavno vprašanje je, kaj je saed90nm_fr knjižnica?V osnovi vsebuje vse celice iz. Lib datoteko v nekaterih Grobni (non-text) obliki.Izgleda, da neke vrste referenčnih Milkyway knjižnice.Kako je to ustvaril knjižnica (od. Lib datoteko?) In kaj naj uporabljam orodje za ustvarjanje to knjižnico?
Hvala za odgovore na ta vprašanja.
Kind regards.