Vprašanje o ravninski oblikovanje Induktor

I

ifelix

Guest
Hi, Zanima me pri oblikovanju ravninskih induktorji na FR4. Sem ga potrebujejo zato, ker bi rad, da razvijejo ujemanje vezja z planar pasivnimi komponentami namesto chip komponent. Problem je, da če želite, da se opredeli glede na vrednost induktivnosti s pomočjo analitičnega postopka je to pretežko. Moje vprašanje je: Ali obstaja kdo, ki ve, če obstaja kakšen program, ki glede na vrednost induktivnost določa geometrijo dimenzije ravninskih Induktor samodejno? Kaj je najhitrejši način za izvajanje planar Induktor z vnaprej določeno geometrijo, ki vrednosti induktivnost? Ne verjamem, da bi bilo izvajanje priložnostne strukture v HFSS in začetek za simulacijo v citat L vrednost inteligenten pristop ... Hvala v adv ..

hi, mislim, da obstaja nekaj programske opreme od UCberkely. (Žal pozabil ime). Ali pa si lahko ogledate Thomos lee knjigo cv [size = 2] [color = # 999999] Added po 2 minutah: [/color] [/size] Mislim, da softwares ime ASITIC

Hi, i don, t mislim, da je težko to počne z HFSS. alternative so: ADS zagon. Ansoft oblikovalec.

Ne vem, če je to, kakšne so vaše govoriš, ampak preprosto računalo, ki bo naredil za vas. kratkega škrbine je XL = Zo (v sledovih) * (Tan * Valovna dolžina-in-stopinj). To je dobro za math

Hi, ifelix: SpiralSyn v IE3DLibrary od Zeland bodo dosegli tisto, kar želite: Glede na to, L vrednost, bo SpiralSyn sintetizirajo dimenzije spirale. To je posledica polno wave motor simulacija EM. Lahko da ga preizkusite ( www.zeland.com ). Jaz sem iz Zelandija. Regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back