vprašanje o moči prevajalnik!

G

godsun

Guest
zdaj jaz sem ocenjevanjem in analizo moči ASIC z močjo pripravljavka synopsy orodij, vendar obstaja nekaj vprašanje:

1, kar je glede na Saif naprej in nazaj Saif?
naprej Saif je ustvaril z lib2saif, vendar so sereval simulacije in lib
ki naj bi bil uporabljen za ustvarjanje naprej Saif?

i enstimate moči z različnimi nazaj, Saif, ki se ustvari z različnimi naprej Saif (ki se ustvari z različnimi simulacijo lib z lib2saif), vendar je moč skoraj enak rezultat, sem zmedena, moč se ne nanašajo na Saif naprej ali pa samo povej Powe prevajalnik sim lib je SDPD?
sem imel kdaj skupaj serveral naprej Saif na eno Saif naprej, vendar na zadnji
moč rezultat je enak preveč.

2.če je moč prevajalnik potreba SDC datoteke za poročilo moči?

en model brez SDC poročilo moč 7W, vendar s poročilom SDC močjo 800mW
vendar je večina design s SDC datoteko moč je enaka kot report_power brez SDC i pila sem tako zmeden.

Za 2. vprašanje:
SDC, je treba uporabiti za sintezo.Torej, če ste le poročilo o moči po logiki / moč za optimizacijo, potem SDC datoteka je potrebno.
Ker lahko sintetizirani netlist so velike razlike od ene w / o časovno omejitev.
Če so omejitve tako ohlapno, potem pa netlist nima veliko razliko v število vrat, in zato v oceni moči.
-------------------------------------------------- --------------------------------------------
Ampak če že imate netlist in želite narediti moč analize Power Compiler:
Nisem čisto prepričan, če bo Power Compiler čast set_case_analysis.
Če je čast set_case_analysis, potem predvidene porabe energije so lahko velika razlika.(Seveda, bo to videti create_clock ure za definicijo.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back