vprašanje o mikrovalovne razmislek

B

bingjiang99

Guest
Dear all,

Danes, ko sem delal na moji mikrovalovna vezja, sem nenadoma dobil vprašanje.Če imamo idealno Induktor / kondenzator priključen na vir RF (vir s 50 ohm upor), bomo dobili razmislek zaradi neujemanja učinek.
Izjava 1): Če Induktor / kondenzator ni neskončen, ne bomo dobili popoln razmislek.
Izjava 2): Ker lahko le upor absorbira energijo, in energije ne bo porazgubiti z Induktor / kondenzator, bomo imeli popoln odraz tega vezja.

Torej, kdorkoli ima idejo, kako rešiti to confliction?

Hvala,

bingjiang99 wrote:

Dear all,Danes, ko sem delal na moji mikrovalovna vezja, sem nenadoma dobil vprašanje.
Če imamo idealno Induktor / kondenzator priključen na vir RF (vir s 50 ohm upor), bomo dobili razmislek zaradi neujemanja učinek.

Izjava 1): Če Induktor / kondenzator ni neskončen, ne bomo dobili popoln razmislek.

Izjava 2): Ker lahko le upor absorbira energijo, in energije ne bo porazgubiti z Induktor / kondenzator, bomo imeli popoln odraz tega vezja.Torej, kdorkoli ima idejo, kako rešiti to confliction?Hvala,

Hvala.Naredil sem napako.Mislil sem, da razmislek dejavnik ni 1, ko sem dal Induktor / kondenzator tam.Prav imate, se spremeni samo fazo.

Hvala veliko,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back