Vprašanje o Keying (ASK, FSK, PSK)

R

reyge

Guest
V Demodulation strani, je treba dati čas vnosa (ali trajanje enega sporočila)?
Ali je potrebno, da bi morala biti proizvodnja enakomerno razporejenih v času, kot je ta v vnos modulator?
Imam nekaj težav, med prehod iz ene frekvence na drugo v FSK, ali z drugimi besedami, meja med dvema različnima vnos podatkov ...hvala

ya bi Demodulation zavedati vstopnega časa režo ...vendar v primeru, če se FSK PLL uporablja za demodulacijo potem ni potrebno, da je treba zavedati reže pravočasno, razen če drugi uporabljeni pogostost ni v območju zajemanja PLLs ........Can u opredeliti, kaj ur za uporabo demodulacijo ......... signal FSK

Vem, da PLL lahko "lock" signal ..Lahko pa vam razloži, kako lahko veš PLL režo pravočasno?

ko FSK spremembe frekvence PLL samodejno zajame novo frekvenco, če nova frekvenca je v svojem območju zajetja in ni potrebe po PLL, da se zavedajo časa, režo za to, ker PLL nenehno sledenje kanal .. ....

ah i see ...potem pa ko FSK spremembe frekvence, je možno, da obstajajo vmesne frekvence, preden se doseže končne frekvence.V tem času, PLL zajame tudi vmesne frekvence, ki je lahko neželena, saj lahko te frekvence predstavljajo input ...Ampak, če je podana režo pravočasno, se lahko jaz lahko nekaj narediti glede tega ...

Mimogrede, jaz sem poskušal izvesti vse digitalne 8-FSK Demodulation

hvala

Strinjam se da bi se Međufrekvencija času tranzicije, vendar PLL hitro in če je dovolj hiter prehod ta navada pogostost vmesnih uvesti, da velika napaka ........
moj prijatelj je bil za izvajanje FSK, in če je podrobnosti, ki ustreza vašim bolan 'zaslužiti to za vas ........

oh sem dobil svoj point.Upam, da tvoja prijateljica ima dober material ..moj PLL Zdi se, da počasi ...
Ali obstaja kakršna koli merila glede pogostosti prevoznika signala v zvezi z režo pravočasno?

hvala

moj prijatelj je izvedla z uporabo časovnih reži, samo ena in da je preveč BFSK samo ....vendar so se merila za Nosilna frekvenca je, da bi jim ležijo na območju zajetja .... PLL

Hvala.Im poskuša ugotoviti, zajem razpon PLL ...njenega dela FM sprejemnik najdete tukaj:

http://www.ie.u-ryukyu.ac.jp/ ~ wada/design05/spec_e.html

mi lahko pomagaš?hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back