vprašanje o detektor električnega tokokroga

J

John Xu

Guest
Spoštovani,
Želimo uporabiti MAX3645 za naše aplikacije.Ko sem branje lista z MAX3645.Imam eno vprašanje o moči detektor.

Pls.nanašajo stran 7, moč detektorja in indikator part.It LOS calim, da je "Power odkrivanja je, da dosežete tako, da popravi in Niskopropusni filtriranje podatkov signal, potem je v primerjavi s programiranimi napetost praga."Kot razumem, moč je opredeljena kot povprečna vrednost kvadratov vhodnega signala.Torej, pravkar odpravljene vhodnega signala in nizkoprepustni filter je (deluje kot povprečja, kot je moje razumevanje), lahko daje vrednost moči vhodnega signala?Ali obstaja nesporazum zame?

Ali lahko kdorkoli izročiti mi nekaj explainations?

Hvala
Glede
John
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

Vi ste pravilno.

Ta list je uporabljena beseda "moč" zelo slabo.Njegova naloga je le za ugotavljanje prisotnosti signal nad določeno stopnjo napetosti.Uporabljate zunanji upor za določitev stopnje, ki jo želite.

LOS v Maxim's LA je pravzaprav zgolj napetostni nivo primerjavo po popravku napetost swing vložek.

Primerja odpravljene vhodna napetost z vnaprej programiranim napetost (z uporabo Rth na TH pin), če vhodna napetost swing ni dovolj velik, ki izhajajo th retified napetost pod prednastavljeno napetost praga, komparator bo sprožila LOS pin na HIGH (sredstva signal izgubil

Priložen je poenostavljena blok diagram o tem, kako deluje LOS
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back