Vprašanje o Buck, Boost chopper

J

jz to storiti

Guest
halo vsi,

zdaj jaz bi rad za izgradnjo, povečanje chopper Buck, ki so spremenljive proizvodnje.
ko sem naredil moj vez, kot je prikazano na sliki, sem ugotovil, da 0V na moj izhod ..
ni važno kako jaz prilagoditi pogostnost krmijo v, proizvodnja še vedno 0V.

Potem sem šla, da naredite nekaj raziskav, sem ugotovila, da so vsi buck povečanje helikopterja je, skoraj naredil moj pomočjo čipov.Ena od mojih starejših mi je povedal, da je to zato, ker Induktor v osnovnih povezave buck-povečanje helikopter ni mogel zaračunava do kondenzator za Induktor trenutno nagiba k temu, iti k razlogom generator funkcije.osnovne povezave lahko uporablja samo, kadar zaradi generator funkcije ločene od-ve terminal mojega vhodne napetosti.

Moje vprašanje je:

1) je moj višji pripombo kajne?
2) je osnovna priključitev buck povečanje helikopter ni praktično za gradnjo?

upanje u moči učiti mi vsi ...

C: \ Documents and Settings \ lastnika \ Moji dokumenti \ Janlyn \ projekt \ untitled.gif [/ img] [/ img]
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

Problem je, ko je stikalo naj bi v off-state.Emisije naj bi šel negativni, vendar osnova lahko le gredo od 0V do Vin, zato ne boste mogli obrniti BJT off.Bilo bi bolj smiselno uporabo upravljanje projektov ali pnp kot moč tranzistor.Druga možnost je PWM nadzorom, je lahko sklicuje na skupne povezave med stikalo, diode, in Induktor.Vaš PWM nadzor vezje bi morala imeti možnost, da prenesejo visoke napetosti, čeprav.

hi
moj prijatelj buck povečanje praktičen, in mislim prioplem je, da vaš stikalo ne deluje ali pogon vezje ni capaple od tega prehoda, kot to zahteva

plus upoštevati povečanje vrednosti vašega Tuljava, in če yoou didnt simulacije Vaša vezje, na pc potem svoj čas za to.najprimernejši spoštljivi

ur naložili sliko, je prav!Mislim, ali parameter sestavnega dela, je upravičeno choosed, kot so indutor, kondenzator, diode, itdKoliko je ur obremenitev sedanje?Pls preverite!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back