Vprašanje o 14bits CMOS plinovod ADC

H

horzonbluz

Guest
Zdravo, prijatelji.Želim design CMOS 14bits 100ms / s cevovoda ADC.
Toda, ko mislim frist fazi to.Našel sem potrebovala zelo veliko kondenzator v vzorcu in imajo vezja, v prvi fazi.Našel sem veliko teza o visoki ločljivosti CMOS cevovoda ADC.Kako bi rešili ta problem v prvi fazi?

Bojim se ne morete rešiti ta problem, kot je kondenzator velikosti, ki jih narekuje toplotne hrupa.Zato je treba za 14 bitov, boste potrebovali več kot 15pF kondenzator atleast, če želite bolj učinkovito kot 11 bitov iz našega ADC.

Našel sem nekaj papirja, ki ga uporabljamo opisani multibit najprej, da se sprostite hrupa in usklajevanje zahtev za naslednje faze.Jaz študiram teh dokumentov in to theoretics.Anymore Zahvaljujem se vam za vašo pomoč.

Da, z uporabo multibits na prvi stopnji sprošča kondenzator ujemanja zahteve kot dobiček je funkcija Cs / Cf, kjer je Cs = vzorčenja in kondenzator Cf = kondenzator povratne informacije.V multibit fazi (recimo 3 bitov / stopnja) Cs = 8Cs, torej neskladje med kondenzator je manj izrazit najprej zaradi razmerja med 8 in drugič, ker velik kondenzator velikost je večja ujemanje.

Tudi multibit sprošča zahtev glede hrupa, kot tudi zaradi dejstva, da poznejših fazah prispevajo manj hrupa kot vhodni iz hrupa, ki ga deli veliko pridobili iz prve faze.

Vendar, kot sem omenil v mojem prejšnjem delovnem mestu, najmanjše velikosti za vzorčenje kondenzator 1V swing ostala nad 15pF.

Moral bi prebrati članek, ki ga David Chiu Yun Cline in tako Paul Gray študente na UC Berkeley.

S spoštovanjem.

Hvala veliko.Mimogrede, če ste članek ste jih omenili, lahko naložite ta papir, ali ste jih poslali z mano?
Moj email je horzonbluz (at) gmail.com.
Hvala lepa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back