Vprašanje: LVDS vnosom strojevodje fazi

B

bluestatic

Guest
Im 'početje a LVDS voznik modela, ki je v bistvu diferenčni amp, vnos te diff amp je eno-end signal A in njegovo inverzijo NP.(gugalnica od 0V do 3.3V)

NA nastane iz A z uporabo inverter, zato je zakasnilni čas (ali Iskrivljavati) med njimi, recimo, 400ps.Tu pridejo v težave, s simulacijo Vidim da te 400ps Iskrenuti lahko povzroči zelo seriouse Smečirati na izhodni tok.In včasih jih povzroči proizvodnja skupne Način spremembe.

Torej sem se spraševala, če kdo ve, kako ustvarjene v celoti dopolnilne pesudo differental pari iz enega samega konca input A.

veliko hvala

u se lahko uporabljajo preskusne lutke posredovanje vrat za izravnavo 400ps odlašanja.

tudi, da se sliši kot ti nimajo predriver za lvds voznika.Zato ste konico.

tukaj je tisto, kar sem naredil pred in dosegla več kot 1.2G v 0.35um

side1: majhna inverter t vrat večje inverter
side2: majhna inverter inverter večje inverter

side1 krma za predriver in side2 tudi vire za druge predriver

i priloži peper, ne moj design in u lahko pogledam.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

dumbfrog, žal mi ni jasno.To je LVDS vozniku, da bil vnos iz jedra je 1G bps enotne končne signle in LVDS voznik pufra pretvarjati, da bo postala LVDS Signalizacijski.
Vprašanje pa je, da sem za to "signal end input" iz temeljnih postanejo pesudo diffential, in jih povežete z vhodno diffential amp (LVDS voznika).To je zelo podoben tistemu za previouse vprašanje ste odgovoril.
Ampak jaz sem naredil nekaj simulacija na vašem Tranmssion vrata predlogu, rezultat ni tako dobra pri visoki hitrosti.Kot veste, je T vratih je v bistvu upor, ko je inverter je več kot zgornja meja.Tako razmišlja o procesu in temp varation, T vrata lahko odškodnina ne tako dobro.
Vse pripombe?Hvala

A cross-šibko vezana inverterji dani
med dvema glavnima inverterji bo mininimize
Iskrenuti je med signalom in jih
diferencialne pseduo.Upam, da pomaga.

Drugo vprašanje: Kako za nadzor skupne
Način napetost na LVDS voznik izhod?

BR

eric
8 / 15

Eric, Res ne razumem, tvoja ideja, lahko dajo več informacij o tem?
BTW, lahko najdete na spodnjo povezavo, da omenjeni način nadzora voznika skupne pripravljenosti in deluje na praktični zasnovi.

ee.unipr.it / ~ andrea/PUBLIC/36ssc04-boni.pdf

ericzhang wrote:

A cross-šibko vezana inverterji dani

med dvema glavnima inverterji bo mininimize

Iskrenuti je med signalom in jih

diferencialne pseduo.
Upam, da pomaga.Drugo vprašanje: Kako za nadzor skupne

Način napetost na LVDS voznik izhod?BReric

8 / 15

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back