vprašanja o CMFB iz učbenika Razavi's

A

airboss

Guest
Živjo,

Imam vprašanja v zvezi z 2 primerov v knjigi Razavi's.Oni so na str.321 in p.322 in moram priložiti številke tukaj.

Na sliki 9,39, Razavi kaže, da če sta oba Vout1 & Vout2 raste, možganov tokove M3 & M4 povečuje in Vout, CM zmanjša.Kaj ne razumem, zakaj povečanje ID3 in ID4 povzroča zmanjšanje Vout, CM?

Tudi na sliki 9,40, jaz vem, kdaj Vout1 in Vout2 raste, možganov tokove M5, M6 zmanjšanje ampak zakaj potem Vout, CM je tudi znižale?

Thanks for any help!

Zdravo,

si lahko zamislite, da na dva načina:

1.Kot napetost, pozabi tokov sedaj, in preverite pot malih signala iz občutka CM in nazaj nanj, preverite vreme povečala na neki točki se bo privedla do povečanja ali zmanjšanja na drugem "za skupni izvor je obračanjem, za skupno vrata it's non in tako naprej. "

2.Kot je tok, ne pozabite, da kot sem poveča za isto W / L, Vgs mora povečati, poleg tega pa bo Vds spremembe, Remember Id vs Vds družino krivulj, na diff.Vgs, krivulje je pobočje 1/ro, za kratka kanal ro ni tako velika, sedaj pripraviti obremenitve linije, boste ugotovili, da gre, kot sem gor, tako da ne Vgs Vds pa bo nižja ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back