vplivanje za največ gugalnica za LNA

V

v_naren

Guest
Zdravo člani
je kdo analiziral, koliko Vgs je treba določiti za MOSFET pridobiti največ "simetrični" signal zaniha na izhod za induktivno vir degeneracija LNA uporabo MOSFET?

Jaz sem poskušal pridobiti vhodne impedance ujemajo in simulatneously največ signal zamahu .... in sem ugotovitev, da je zelo težko razlagati signal zaniha merilo.

Razumem zelo dobro, kako pristranskosti preprosta vezja diskretnih enotni stopnji CS ali CE ojačevalnik.Mi izdela AC in DC bremena linije in vse, ampak tukaj sem zdi, da so nekatere težave, če uporabljam isti pristop poskuša zemljišče AC tovorna črta !!!!!

DC Tovorna vodna linija je le VDS = Vdd

atleast lahko nekdo vrgel nekaj lahkega, kako pristranskosti za največje napetosti in toka gugalnicami držeč MOSFET v zasičenem!

bratranec, če je izpolnjen eden odstopanja za največ nihanja napetosti in toka skozi FET nato samodejno pridobi najboljše modela ....nekdo prosim pomoč!

pleaseeeeknjige nikoli ne ukvarja s tem .... vse knjige samo analizo, vendar ni nikoli govoril o vplivanje za signal gugalnicami za RF vezij!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back