vozila registrska tablica priznanje

I

ignitedindian

Guest
živjo!

Jaz sem že zadnje leto študent elektrotehnike.

Jaz sem delal na video obdelave projekta.

video cam zajema vsa vozila v cestnem prometu.

i so za ugotavljanje hitrosti vozila in se njihovo število iz registrske tablice.

platformo, ki je dobra?Kako začeti?

Imam uspešno povezan moj webcam v Matlab.je, da je pot?kaj naslednjič?

Živjo,
U je lahko v pomoč za prometno policijo za u'r projekt "coz bodo uporabile radarsko pištolo oprema nameščena v svojem vozilu za identifikacijo violators.The oprema izračunava na hitrost, s katero vozilo vozi in tudi sliko o številu tablice za izdajo challans.
Mislim, da če u prikaz opreme in razumejo svoje delo, je lahko koristna za u.Also, saj u'r projekt je že v uporabi, in lahko od njih zahteva, o pomanjkljivostih v njih in u lahko u'r izvajati projekt za premagovanje njih.

Sliši se dobro...m iz Indije...ne veliko od policija tukaj uporabljati...tako da bo težko najti in ga vprašati o tehničnih podrobnosti...

lahko uporabljate radar ali laser za določitev hitrosti vozila.svojo kamero načrtovanje mora vključevati flash enoto.da bi zajem ploščo.če je to dodatno, bi lahko izmerili Albedo slike.najbolj plošče so odsevna.lahko nato uporabite OCR načela poskusiti in potegnite številk.

PLZ spodbuda mi povezave in knjige ali Vadnica in algoritmov, im ki delajo na istih projektov.da je registrska tablica priznanje.Plz spodbuda mi algoritmu in če so to storile
Hvala
s spoštovanjem
kashif

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back